ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σταματά τον Ιούνιο ο Ρεκόμπα

Σταματά τον Ιούνιο ο Ρεκόμπα

Την απόφασή του να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια τον Ιούνιο, προανήγγειλε ο 39χρονος Ουρουγουανός μέσος,πρώην του Πανιωνίου, Άλβαρο Ρεκόμπα. (VIDEOS)

Μετά από μία ένδοξη καριέρα σε υψηλό επίπεδο, ο Άλβαρο Ρεκόμπα που πέρασε κι από την Ελλάδα με τη φανέλα του Πανιωνίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, Ουρουγουάης, ανακοίνωσε ότι τον Ιούνιο θα αποσυρθεί από τη δράση.

"Μέχρι τον Ιούνιο θα φτάσουμε και θα σταματήσω. Τον Ιούνιο, νομίζω, θα κρεμάσω τα παπούτσια μου. Μου φαίνεται, διήρκησε πολύ αυτή η περιπέτεια.", ανάφερε χαρακτηριστικά.

Σε ηλικία 39 ετών, ο Άλβαρο Ρεκόμπα αγωνίζεται στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης. Ο "Τσίνο", ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντανούμπιο και ύστερα μεταπήδησε στη Νασιονάλ. Το 1997 έγινε κάτοικος Μιλάνου για λογαριασμό της Ίντερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 2008, μεσολαβούντων δύο δανεισμών σε Βενέτσια και Τορίνο.

Τότε ήταν που ήρθε στη Νέα Σμύρνη και φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Η Ντανούμπιο ήταν ο τελευταίος του σταθμός στην Ουρουγουάη, πριν τη Νασιονάλ. Διεθνής 69 φορές με τη "σελέστε", έχει πετύχει 11 τέρματα.

Όσον αφορά στους τίτλους, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ιταλίας, δύο Κύπελλα, δύο Σούπερκαπ, ένα UEFA, κι ένα πρωτάθλημα με τη Νασιονάλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ