ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Σουάρες: "Το Χρυσό Παπούτσι την επόμενη σεζόν, θα το κερδίσει ο..."

Σουάρες: "Το Χρυσό Παπούτσι την επόμενη σεζόν, θα το κερδίσει ο..."

Ο νέος κάτοχος του "Χρυσού Παπουτσιού", Λουίς Σουάρες, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την απονομή του βραβείου. Διαβάστε ποιους θεωρεί πιθανούς διαδόχους του στην επόμενη ψηφοφορία.

Χθες (20/10) έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης του "Χρυσού Παπουτσιού" στον Λουίς Σουάρες για τη σεζόν 2015/16. Ο Ουρουγουανός επιθετικός παρουσιάστηκε χαρούμενος για το επίτευγμα, ενώ παραχώρησε δηλώσεις στον ισπανικό Τύπο.

Ο Λουίς Σουάρες παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι", έχοντας στο ενεργητικό του 40 τέρματα την περσινή σεζόν. Αυτή ήταν η δεύτερη κατάκτηση για τον Ουρουγουανό, έπειτα απ' τη σεζόν 2013/14, όταν και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (31 τέρματα).

"Άν δεν κατακτήσω το "Χρυσό Παπούτσι" την επόμενη σεζόν, θα το κερδίσει ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ", δήλωσε ο Σουάρες στα Ισπανικά Μέσα.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: " Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου κι έχω τους καλύτερους συμπαίκτες. Εάν στοχεύεις σε ατομικούς τίτλους πιθανόν να τα καταφέρεις, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει τίτλους η ομάδα" και συνέχισε: " Ποτέ δεν φιλοδοξούσα να γίνω ο καλύτερος σκόρερ. Αυτό που ήθελα απ' την αρχή ήταν να κατακτήσω το Champions League", ενώ χαρακτήρισε τα γκολ που πέτυχε στο Santiago Bernabeu, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ως τα αγαπημένα του στη σεζόν.

Απ' τις δηλώσεις του Λουίς Σουάρες δεν έλειψε η ευγνωμοσύνη για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Άγιαξ: "Ήμουν τυχερός που ξεκίνησα την καριέρα μου στον Άγιαξ. Σημείωσα αρκετά γκολ κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να πάω στη Λίβερπουλ. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερα να εκπληρώσω το όνειρο μου. Να κατακτήσω την Premier League".

Επιπλέον, μίλησε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα: "Είναι πολύ νωρίς για να πω ότι θα τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Σίγουρα, όμως, θέλω να παραμείνω στο υψηλότερο επίπεδο".

Μετά το τέλος της απονομής ο Λουίς Σουάρες ανέβασε φωτογραφία μαζί με την οικογένεια του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. “Είμαι πολύ χαρούμενος! Σας ευχαριστώ όλους”, ήταν το μήνυμα του Ουρουγουανού.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ