ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σμάιχελ: "Γεννημένος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"

Σμάιχελ: "Γεννημένος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"

Ο Πίτερ Σμάιχελ αποθέωσε τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς τονίζοντας ότι είναι γεννημένος για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τον παρομοίασε με τον Καντονά.

Οι δηλώσεις του Πίτερ Σμάιχελ το περασμένο καλοκαίρι για το ενδεχόμενο μετακόμισης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Μάντσεστερ μόνο τυχαίες δεν ήταν. Ο θρυλικός τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ μίλησε για μία ακόμα φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Σουηδό.

"Πρέπει να ρωτήσουμε τον Ζλάταν γιατί δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στην Αγγλία, αλλά θα ήθελα να τον δω στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζει, αλλά είναι γεννημένος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι μας θα τον αγαπήσουν" είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Σμάιχελ, ενώ αυτή τη φορά προχώρησε ένα βήμα παραπάνω.

"Όλα όσα κάνει στην Παρί ο Ζλάταν είναι απίστευτα. Ανεβάζει πολλά επίπεδα την Παρί. Το περασμένο καλοκαίρι είχε ακουστεί πως ήταν κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εγώ είχα πει πως είναι γεννημένος για την Γιουνάιτεντ.

Γιατί ο Καντονά ήταν τόσο καλός στη Μάντσεστερ και όχι τόσο στη Λιντς ή στη Γαλλία; Γιατί ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ" ήταν το αρχικό σχόλιο του παλιού τερματοφύλακα των "κόκκινων διαβόλων". Στη συνέχεια έφερε ως παράδειγμα τους Μπέκαμ και Καντονά προσπαθώντας να αναλύσει τους λόγους που οι διάδοχοί τους αποτυγχάνουν.

"Σε αυτή την ομάδα υπάρχει ελευθερία, αλλά και ευθύνες. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είσαι, αλλά πόσο καλά παίζεις μέσα στο γήπεδο και τι επιρροή έχεις μέσα σε αυτό. Αν δεν το σέβεσαι αυτό, τότε φεύγεις. Παίκτες όπως ο Μπέκαμ και ο Καντονά άνθησαν στην Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, μετά από αυτούς πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν να τους αντιγράψουν, αλλά επειδή δεν είχαν την προσωπικότητά τους απέτυχαν παταγωδώς" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ