ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σισέ: "Ο Πογκμπά δεν είναι ροκ, είναι hip-hop"

Σισέ: "Ο Πογκμπά δεν είναι ροκ, είναι hip-hop"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έκλεψε την παράσταση ως dj σε κλαμπ του Μιλάνου αλλά και με δηλώσεις του για τον ρόλο που παίζει η μουσική στη ζωή του καθώς και για τον συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά. Δείτε το VIDEO.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Τζιμπρίλ Σισέ φρόντισε να διασκεδάσει τους Μιλανέζους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης έχοντας το ρόλο του dj και με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για τη μουσική, τον Πογκμπά αλλά και τις θύμησές του από τις ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε στην Ιταλία.

"H μουσική ήταν πάντα μέρος της ζωής μου, ακόμα και όταν έπαιζα συγκεντρωνόμουν πάντα με τη μουσική που είναι σημαντικότατη για μένα. Μου αρέσουν οι David Guetta, Diplo, Avicii, που είναι πολύ καλοί.

Σισέ: "Ο Πογκμπά δεν είναι ροκ, είναι hip-hop"

Άκουσα ότι ο Μεντιέτα κάνει το dj αν και δεν ξέρω τι είδους μουσική παίζει. Για τον Πογμπά θα έκανα ένα τραγούδι hip-hop. Γαλλικό ή αμερικανικό δεν ξέρω, αλλά σίγουρα χιπ-χοπ.

Έχει τα πάντα για να γίνει ο καλύτερος και πιστεύω ότι θα τα πάει πολύ καλά", δήλωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έχει ξεχάσει και τα ντέρμπι στα οποία έχει πάρει μέρος στη Serie A, ως παίκτης της Λάτσιο απέναντι στη Ρόμα πριν μερικά χρόνια.

Σισέ: "Ο Πογκμπά δεν είναι ροκ, είναι hip-hop"

"Έχω όμορφες αναμνησεις, από τους φιλάθλους, την ατμόσφαιρα. Έζησα ωραίες στιγμές στη Ρώμη", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ