ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαρώνουν στα social media Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Σαρώνουν στα social media Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι οι πιο διάσημες ομάδες στα social media. Λίγο κάτω από 100 εκατ. φίλους στο facebook και ακόλουθους στο twitter. Δείτε αναλυτικό πίνακα με τις 30 πρώτες ομάδες στα social media.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι οι πιο διάσημες ομάδες στα social media. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 96 εκατ. 750 χιλιάδες φίλους στο Facebook και ακόλουθους στο twitter (81.96 εκατ. φίλους στο Facebook και 14.78 εκατ. ακόλουθους στο twitter). H Mπαρτσελόνα έχει 96 εκατ. 630 χιλιάδες φίλους και ακόλουθους στα social media (82.5 εκατ. φίλους στο Facebook και 14.13 εκατ. ακόλουθους στο twitter).

Oι δύο Ισπανικές ομάδες βρίσκονται πολύ μπροστά από την τρίτη στην κατάταξη Μάντσεστερ Γ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν συνολικά 69.53 εκατ. ακόλουθους και φίλους στα social media (65.12 εκατ. στο facebook, 4.42 στο twitter).

Oι αγγλικές ομάδες είναι ψηλά στις προτιμήσεις των φιλάθλων στα social media. Η Μάντσεστερ Σίτι(10η), η Λίβερπουλ(6η), η Άρσεναλ(5η) και η Τσέλσι(4η) συμπληρώνουν μαζί με τις Μπάγερν(7η), Μίλαν(8η) και τους Λος Άντζελες Λέικερς(9η) από το ΝΒΑ την πρώτη δεκάδα.

Στην 30αδα βρίσκονται 17 ποδοσφαιρικές ομάδες και ανάμεσα σε αυτές τέσσερις εθνικές (Μεξικό 15η, Βραζιλία 16η, Γερμανία 28η και Αγγλία 30η).

Υπάρχουν επτά ομάδες από το ΝΒΑ, τρεις ομάδες από το ΝFL, δύο από το μπέισμπολ και η Μercedes από την Φόρμουλα 1. Έκπληξη αποτελεί το στατιστικό ότι δύο ομάδες από την Τουρκία η Γαλατάσαράι είναι στην 13η θέση της κατάταξης (18.37 εκατ.) και η Φενέρμπαχτσέ 14η(14.45 εκατ.)!

Δώδεκα ομάδες είναι από τις Ηνωμένες Πολιτείες, έξι από την Αγγλία, δύο από τις Ισπανία, Γερμανία, Τουρκία, Μεξικό και μία από τις Ιταλία, Βραζιλία, Βρετανία και Αργεντινή. Δείτε αναλυτικό πίνακα.

Σαρώνουν στα social media Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ