ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεκόρ μεταγραφής με Στάντσιου από τον Στραματσόνι στην Τσεχία

Anderlecht's Nicolae Stanciu calls for the ball prior to score against St.-Etienne during a Europa League Group C soccer match between St.-Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys)
Anderlecht's Nicolae Stanciu calls for the ball prior to score against St.-Etienne during a Europa League Group C soccer match between St.-Etienne and Anderlecht at the Constant Vanden Stock stadium in Brussels on Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Olivier Matthys) AP PHOTO/OLIVIER MATTHYS

Η Σπάρτα Πράγας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάε Στάντσιου από την Άντερλεχτ με την ομάδα του Στραματσόνι να δίνει 3,75 εκατ. ευρώ και να πραγματοποιεί την ακριβότερη μεταγραφή στην Τσεχία.

Η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι στην Τσεχία μπορεί να πραγματοποιεί μια κακή σεζόν με τον Ιταλό προπονητή να είναι στο στόχαστρο των οπαδών της Σπάρτα αλλά η διοίκηση της ομάδας εξακολουθεί να τον στηρίζει. Και όχι μόνο αλλά του κάνει και όλα τα χατίρια.

Τελευταία απόδειξη η απόκτηση από πλευράς Σπάρτα του διεθνή Ρουμάνου επιθετικού, Νικολάε Στάντσιου, από την Άντερλεχτ έναντι του ποσού των 3,75 εκατ. ευρώ. Μάλιστα αυτή η μεταγραφή αποτελεί ρεκόρ στην Τσεχία.

Ο Στάντσιου υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο μέχρι το 2021 με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1 εκατ ευρώ ενώ στην διάρκεια της Τρίτης παρουσιάστηκε επίσημα και προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα.

Η Άντερλεχτ είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2016 τον Στάντσιου από την Στεάουα έναντι 8,2 εκατ. ευρώ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ