ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραούλ: "Χαίρομαι για τη Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη"

Ραούλ: "Χαίρομαι για τη Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη"

O θρυλικός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, άφησε να εννοηθεί πως δεν αισθάνεται έτοιμος για τον πάγκο των "μερένγκες" ενώ ξεκαθάρισε πως χαίρεται για τις επιτυχίες της Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη.

Ο Ραούλ φόρεσε για 16 ολόκληρα χρόνια τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε μάλιστα τρεις φορές το Champions League (1998, 2000, 2002) όμως το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα έχει σαρώσει τους ευρωπαϊκούς τίτλους την περασμένη δεκαετία (4 τρόπαια Champions League από το 2006 και μετά) δεν είναι κάτι που τον ενοχλεί.

"Όταν η Μπαρτσελόνα κατακτάει το Champions League, εγώ χαίρομαι. Στην τελική είναι μία ισπανική ομάδα και δεν έχω πρόβλημα να λέω δημόσια αυτό που νιώθω.

Η αντιπαλότητα που υπάρχει τους βοηθάει και τις δύο. Η Μπάρτσα δεν θα υπήρχε χωρίς τη Ρεάλ και το αντίστροφο, χρειάζεται η μία την άλλη.

Γιατί να ήθελα το κακό μίας ομάδας; Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με την προσωπικότητά μου", τόνισε η σημαία των "μερένγκες" σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Vanity Fair", όπου μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν σκοπεύει να καθήσει σύντομα στους πάγκους.

"Όλοι λένε αυτό το πράγμα, θέλουν να με σπρώξουν προς αυτή την κατεύθυνση. Εγώ όμως χρειάζομαι το χρόνο μου, δεν θέλω να κάνω πράγματα υπό πίεση ώστε να μπορώ να αποφασίσω αν μου αρέσουν ή όχι.

Έπειτα, σε μερικά χρόνια από τώρα θα επιστρέψω στη Ρεάλ", ήταν το σχόλιό του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ