ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραούλ: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει"

Ραούλ: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει"

Ο Ραούλ, ο οποίος ταύτισε για 16 χρόνια το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, υποκλίθηκε στον Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε ποιους άλλους δύο παίκτες εκθείασε ο Ισπανός φορ.

"Ο καλύτερος παίκτης τον οποίο έχω αντιμετωπίσει στο γήπεδο είναι ο Μέσι. Ήμουν αρκετά τυχερός που έπαιξα μαζί με Ζιντάν, Ρονάλντο, Φίγκο, Κριστιάνο... όμως ο Μέσι είναι διαφορετικός.

Κάνει τα πάντα να φαίνονται πολύ εύκολα και ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια, ακόμα και για απίθανα πράγματα. Όταν τον βλέπεις να παίζει, είναι σαν να τον βλέπεις να παίζει στο δρόμο με τους φίλους του.

Από την εποχή που εγώ ξεκίνησα την καριέρα του, οι καλύτεροι παίκτες ήταν οι Ρομπέρτο Μπάτζο και Ράιαν Γκιγκς", τόνισε ο βετεράνος άσος της Νιου Γιορκ Κόσμος σε συνέντευξή του στο "Sports Illustrated", για να μιλήσει κατόπιν για τον καλύτερο αμυντικό και τον καλύτερο γκολκίπερ που έχει βρει απέναντί του.

Ραούλ: "Ο Μέσι είναι ο καλύτερος που έχω αντιμετωπίσει"

"Ο καλύτερος αμυντικός ήταν ο Μαλντίνι. Ένας δυνατός και κομψός παίκτης. Θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να παίξω εναντίον του. Είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ μπακ στην ποδοσφαιρική ιστορία.

Ήταν εκπληκτική η συμπεριφορά του πάνω στο χορτάρι. Είναι ένα ποδοσφαιρικό είδωλο. Ο καλύτερος κίπερ ήταν ο Όλιβερ Καν. Οι συγκρούσεις μας με τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League ήταν πολύ σκληρές".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ