ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ράντι: "Έτοιμοι για τη γιορτή μας"

Ράντι: "Έτοιμοι για τη γιορτή μας"

Απομένουν λίγες ώρες για τη σέντρα του Κόπα Άφρικα στην Ισημερινή Γουινέα και ο εξτρέμ του Ηρακλή Ψαχνών, Ιμπάν Ράντι, μεταφέρει μέσα από το Sport24.gr, το κλίμα.

Ο εξτρέμ του Ηρακλή Ψαχνών βρίσκεται στην Ισημερινή Γουινέα για το Κόπα Άφρικα και μεταφέρει στο Sport24.gr το κλίμα στη χώρα που διοργανώνει τη μεγαλύτερη διοργάνωση της "Μαύρης Ηπέιρου", ενώ ξεκαθαρίζει ότι έχει διασκεδαστεί ο αρχικός φόβος μετάδοσης του ιού Έμπολα, με τη διενέργεια λεπτομερών ελέγχων.

Ο Ιμπάν Ράντι, ξεκαθαρίζει στο Sport24.gr ότι όλοι φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές στην Ισημερινή Γουινέα, ζουν και κινούνται στους ρυθμούς του Κόπα Άφρικα, που ξεκινά το Σάββατο.

"Όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει για τη διοργάνωση. Όλος ο λαός της Ισημερινής Γουινέας, μετρά τις ώρες για να ξεκινήσει το Κόπα Άφρικα. Αυτό σε πρώτο βαθμό, γιατί σε δεύτερο παίζει και η εθνική μας ομάδα, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος. Μας υποστηρίζουν παντού, στις προπονήσεις, είναι πάντα κοντά μας και μας δίνουν ώθηση.

Ράντι: "Έτοιμοι για τη γιορτή μας"

Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση για την Αφρική. Είναι ακόμη πιο σημαντικό, το γεγονός ότι είναι η χώρα μου, που φιλοξενεί τη διοργάνωση. Είναι τιμή για την Ισημερινή Γουινέα, να διοργανώνει το Κόπα Άφρικα."

Ο εξτρέμ της Ισημερινής Γουινέας, τονίζει στο Sport24.gr ότι η χώρα του έχει γεμίσει από επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αφρικής, ωστόσο οι λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις από τους ντόπιους αλλά και ξένους γιατρούς δεν αφήνουν την παραμικρή ανησυχία για τη μετάδοση του Έμπολα.

"Έχουν έρθει φίλαθλοι από όλη την Αφρική και συνέχεια φθάνουν κι άλλοι. Ίσως μέχρι την έναρξη θα έρθουν κι άλλοι, αλλά ακόμη και να μην έρθουν θα υποστηρίξουν τις εθνικές τους ομάδες από εκεί που βρίσκονται.

Υπάρχει πλήρης έλεγχος, όσον αφορά στον ιό Έμπολα. Έχουμε και δικούς μας γιατρούς, αλλά και αυτούς που έχουν έρθει από το εξωτερικό. Τόσο οι κάτοικοι της χώρας, όσο και οι φίλαθλοι που φτάνουν από κάθε γωνιά της Αφρικής, υποβάλλονται σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις."

Ράντι: "Έτοιμοι για τη γιορτή μας"

Ο Ιμπάν Ράντι, καταθέτει στο Sport24.gr το στόχο της οικοδέσποινας χώρας του Κόπα Άφρικα, υπόσχεται μία φανταστική ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και δηλώνει ανυπόμονος για τη σέντρα.

"Στόχος της εθνικής μου ομάδας είναι να παλέψουμε για να φτάσουμε ψηλά, να απολαύσουμε τα παιχνίδια του Κόπα Άφρικα, μα κυρίως να εξυψώσουμε μέσα από τα αποτελέσματα το όνομα της χώρας.

Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η γιορτή. Τα γήπεδα είναι έτοιμα, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες πρόβες και προετοιμασίες και θα δείτε στην τηλεόραση ή στο youtube στην Ελλάδα, μία φανταστική ατμόσφαιρα

Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει η διοργάνωση. Δεν μπορώ να περιμένω, να ξεκινήσει αυτή η μεγάλη γιορτή, έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα πάμε πολύ καλά."

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ