ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σάντσες

Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Arsenal's Alexis Sanchez during the English League Cup semifinal first leg soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford Bridge stadium in London, Wednesday, Jan. 10, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Ο Μουρίνιο προσπαθεί να... κλέψει τον Αλέξις Σάντσες απ' τον Γκουαρδιόλα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει καταθέσει πρόταση στην Άρσεναλ για τον Χιλιανό

Ο Αλέξις Σάντσες έχει συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει προσφέρει 20.000.000 λίρες (22.450.000 ευρώ) στην Άρσεναλ, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση ύψους 25.000.000 λιρών (28.000.000 ευρώ).

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αγγλία, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να προσπαθεί να... κλέψει τον Χιλιανό από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" μάλιστα προσφέρουν καλύτερο συμβόλαιο στον Σάντσες από αυτό που του δίνει η Σίτι, ενώ η ManUtd πρότεινε στην Άρσεναλ να της παραχωρήσει τον Χένριχ Μχιταριάν.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έτσι η Άρσεναλ θα τον πουλήσει για να μην τον χάσει σε 6 μήνες χωρίς να πάρει χρήματα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ