ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση μαμούθ ετοιμάζει η Τσέλσι για Μέσι

Πρόταση μαμούθ ετοιμάζει η Τσέλσι για Μέσι
Μέσι χρυσάφι χρυσός

Η Τσέλσι θέλει τον Μέσι, η σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα έχει κλονιστεί και οι Άγγλοι κάνουν λόγο για αστρονομική πρόταση των Μπλε για τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μέσι να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού και πέρσι τέτοια εποχή, υπήρχαν διαρροές για δυσαρέσκεια του Αργεντινού τόσο λόγω της περιπέτειας με την εφορία, όσο και στη σχέση του με την Μπάρτσα γενικότερα.

Εδώ και λίγες εβδομάδες νέα δημοσιεύματα θέλουν τον 27άχρονο άσο να μην περνάει καλά στην Ισπανία και να έχει πολλά προβλήματα με τον προπονητή του, Λουίς Ενρίκε.

Στην Αγγλία ειδικότερα έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει σκοπό να... ξηλωθεί για τον Μέσι, πραγματοποιώντας μία μεταγραφή που μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 250 εκ. ευρώ ( προφανώς μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη)!

Μάλιστα για να πείσει τον παίκτη να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, θα του προσφέρει συμβόλαιο έξι ετών με ηγεμονικές αποδοχές.

Είναι μία υπόθεση που σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ