ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόστιμο 10.000.000 ευρώ στον Ντιαρά!

Πρόστιμο 10.000.000 ευρώ στον Ντιαρά!

Ο Λασανά Ντιαρά έχασε τη διαμάχη με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με το CAS να τον υποχρεώνει να καταβάλλει το ποσό των 10.000.000 ευρώ στην ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας.

Η "λυπητερή" του CAS έφθασε στα χέρια του Λασανά Ντιαρά. Ο 31χρονος Γάλλος μέσος το 2013 πήρε μεταγραφή για τη Λοκομοτίβ Μόσχας (4ετές συμβόλαιο συνεργασίας), με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για μία σεζόν, πριν ξεκινήσει η κόντρα με τον προπονητή του, Λεονίντ Κουτσούκ.

Όταν αρνήθηκε να παίξει ή να προπονηθεί με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας, αυτή τον έδιωξε (Αύγουστος 2014) και όπως ορίζει η νομοθεσία, ο Λασανά Ντιαρά δεν μπορούσε να υπογράψει σε άλλη ομάδα, όσο η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει. Ωστόσο, το 2015 επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Η Λοκομοτίβ δεν το άφησε έτσι και οδήγησε την υπόθεση στο CAS, το οποίο αποφάνθη κατά του ποδοσφαιριστή και υπέρ της ομάδας.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Λασανά Ντιαρά πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 110.000 ευρώ στο CAS, αλλά και πρόστιμο ύψους 10.000.000 ευρώ!!! Κι όλα αυτά ενώ έχει εκτίσει την 15μηνη ποινή αποκλεισμού. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο μέσος της Μαρσέιγ, μέσω του επίσημου λογαριασμού το στο twitter.

"Ευχαριστώ τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου, σε όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κι όπως έχω πει είναι ένα γεγονός που εύχομαι να μη τύχει σε κανέναν άλλον παίκτη. Θα αναλάβω τη θέση μου, όπως έχω κάνει πάντα στο παρελθόν. Αυτό το κεφάλαιο κλείνει, τώρα είναι η ώρα να συγκεντρωθώ στην εθνικής Γαλλίας και το Euro που θα διεξαχθεί στη χώρα μου", υποστήριξε ο 31χρονος Γάλλος μέσος της Μαρσέιγ, Λασανά Ντιαρά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ