ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκριση στη μνήμη του Μεγίβα

Πρόκριση στη μνήμη του Μεγίβα

Η Ν. Αφρική πήρε το εισιτήριο για τα τελικά του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην Ισημερινή Γουϊνέα με τους "μπαφάνα μπαφάνα" να μη ξεχνούν τον αδικοχαμένο τερματοφύλακα της ομάδας, Σένζο Μεγίβα.

Η εθνική Ν. Αφρικής κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη του Σουδάν και εξασφάλισε την πρόκριση στα τελικά του Κόπα Άφρικα της Ισημερινής Γουϊνέας, σε μία αναμέτρηση που διεξήχθη στην πόλη Ντέρμπαν, γενέτειρα του αδικοχαμένου τερματοφύλακα της ομάδας, Σένζο Μεγίβα, που δολοφονήθηκε πριν από περίπου 15 ημέρες.

"Όλοι γνωρίζουν το έργο που επιτέλεσε ο Σένζο με τους Ορλάντο Πάιρετς και την εθνική ομάδα, ήταν δύσκολο να εκπληρώσω τις προσδοκίες και παρά το γεγονός ότι δέχθηκα ένα γκολ, νομίζω ότι αντεπεξήλθα.

Πρόκριση στη μνήμη του Μεγίβα

Το μόνο που εύχομαι είναι να ήταν κοντά μας, μόνο αυτό μπορώ να πω, τον θέλουμε σαν ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν είναι μαζί μας και η μνήμη του θα μείνει πάντα δυνατή.", δήλωσε ο Ντάρεν Κιτ, τερματοφύλακας της Ν. Αφρικής στην αναμέτρηση με το Σουδάν.

Ο Σένζο Μεγίβα δολοφονήθηκε στις 27 Οκτωβρίου μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι, στο σπίτι του όπου και βρισκόταν, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 27 ετών.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ