ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγκηπας Αλί: "Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι η FIFA"

Πρίγκηπας Αλί: "Δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι η FIFA"

Ο αντίπαλος του Ζεπ Μπλάτερ στις εκλογές για την προεδρία της FIFA, Αλί μπιν Χουσεΐν, τόνισε πως δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι η ομοσπονδία μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε

Ο Πρίγκηπας της Ιορδανίας, Αλί μπιν Χουσεΐν, είναι ο αντίπαλος του Ζεπ Μπλάτερ για την προεδρία της FIFA στις εκλογές της Παρασκευής.

Λίγες ώρες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης με τις συλλήψεις 7 στελεχών της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην Ζυρίχη, τόνισε μέσω ανακοίνωσής του πως πρέπει να μπει τέλος στην κρίση, εννοώντας φυσικά πως πρέπει αυτός να εκλεγεί πρόεδρος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κρίση στην FIFA, είναι μια κρίση που έχει παρελθόν και δεν έχει να κάνει μόνο με τις σημερινές συλλήψεις", αναφέρει η ανακοίνωση.

"Η FIFA θέλει μία ηγεσία που να κυβερνά να οδηγεί και να προστατεύει τις ομοσπονδίες κάθε κράτους. Μία ηγεσία που παίρνει την ευθύνη για όλες τις πράξεις της και δεν ρίχνει αλλού το φταίξιμο. Μία ηγεσία που θα εμπνέει ξανά εμπιστοσύνη στους 100άδες εκατομμυρίων φιλάθλων ανά τον πλανήτη".

Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν κανονικά την Παρασκευή. Λουίς Φίγκο και Μίχαελ φαν Πράαχ έχει αποσύρει τις υποψηφιότητές τους, στηρίζοντας τον Πρίγκηπα της Ιορδανίας, Αλί μπιν Χουσεΐν, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της FIFA για την Ασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιατί το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι καταστροφή

FIFA: Το background του σκανδάλου

FIFA: "Κανονικά τα Μουντιάλ 2018 και 2022"

Τα ξένα ΜΜΕ για τις συλλήψεις στελεχών της FIFA

Τα καλύτερα tweets για το σκάνδαλο της FIFA

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ