ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πόλεμος" Μπερνάρντ - Λουτσέσκου στη Σαχτάρ

"Πόλεμος" Μπερνάρντ - Λουτσέσκου στη Σαχτάρ

Η σύγκρουση του Μιρτσέα Λουτσέσκου με τον Μπερνάρντ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει φτάσει στα άκρα, με τα ειρωνικά σχόλια από τη μία πλευρά στην άλλη να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας, Μπερνάρντ είναι απίθανο να συμβιώσουν στην ουκρανική πόλη μετά την άρνηση του τελευταίου να επιστρέψει και η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Την αρχή έκανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου που χαρακτήρισε τον Μπερνάρντ, "ποδοσφαιριστή του twitter": "Δεν έχω ξανασυναντήσει ποδοσφαιριστή που να μην τα πηγαίνει με κανέναν καλά. Είναι ένας αθλητής του twitter και των κοινωνικών δικτύων. Μιλά, μόνο με τους οπαδούς. Αλλά δε μιλά με την ομάδα που τον πληρώνει, με μισθό που δεν είναι και μικρός. Δεν είναι φυσιολογικός ο τρόπος, με τον οποίο συμπεριφέρεται."

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, μόλις άκουσε τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του, ο Ρουμάνος τεχνικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, απάντησε μέσω του "μήλου της έριδος", του twitter, συστήνοντάς του να κάνει φροντιστήριο στα μαθηματικά.

"Τρεις μήνες (το χρόνο που λείπει από την Ουκρανία, όπως ισχυρίζεται ο Λουτσέσκου)...Το Μουντιάλ τελείωσε πριν από ένα μήνα! Φροντιστήριο στα μαθηματικά ; Χρειάζεται!"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ