ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πόλεμος" για διαιτητή και... Πάπα πριν το Ρεάλ - Σαν Λορένσο!

"Πόλεμος" για διαιτητή και... Πάπα πριν το Ρεάλ - Σαν Λορένσο!

Οι Αργεντίνοι της Σαν Λορένσο έχουν την στήριξη του Πάπα ενόψει του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όμως ο Σέρχιο Ράμος τους απάντησε πως η Ρεάλ είναι η... ομάδα του Θεού.

Και ξαφνικά αλλαγή διαιτητή στο Σαν Λορένσο - Ρεάλ. Όταν οι άνθρωποι της Σαν Λορένσο έμαθαν πως ο άνθρωπος που θα σφύριζε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ήταν ο Πορτογάλος Προένσα διαμαρτυρήθηκαν τόσο που τελικά έγινε αλλαγή και τη θέση του θα πάρει ο Λόπες από τη Γουατεμάλα.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό "θέμα" των Αργεντίνων, με τον πρόεδρο της Ματίας Λάμενς να κατηγορεί τον Πέπε για βίαιο παιχνίδι και να αναγκάζει τον Σέρχιο Ράμος να περάσει στην αντεπίθεση.

"Είμαστε σε δημοκρατία και ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Εγώ λέω πως ο Πέπε είναι ένας από τους 3-4 καλύτερους αμυντικούς του κόσμου και πως είναι προνόμιο να τον έχω στο πλευρό μου", τόνισε ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

"Δεν ανησυχώ για το γεγονός ότι ο Πάπας Φραγκίσκος μπορεί να προσεύχεται για εκείνους και όχι για εμάς. Είμαι Χριστιανός, έχω τον δικό μου τρόπο πίστης και πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο αυτά τα πράγματα δεν λειτουργούν.

Η Μαδρίτη είναι η ομάδα του Θεού και του κόσμου, έχουμε παντού οπαδούς και το γεγονός αυτό καταδεικνύει το μεγαλείο αυτού του συλλόγου".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ