ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλατινί σε Κριστιάνο: "Άφησες το σημάδι σου στην ιστορία"

Πλατινί σε Κριστιάνο: "Άφησες το σημάδι σου στην ιστορία"

Ο Μισέλ Πλατινί άπλωσε χείρα φιλίας στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την κόντρα τους για τη Χρυση Μπάλα μέσω προσωπικής επιστολής προς τον Πορτογάλο. Διαβάστε τι αναφερει σε αυτήν.

Μισέλ Πλατινί και Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονταν στα μαχαίρια το τελευταίο διάστημα με αφορμή την ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα.

Αιτία το γεγονός πως ο πρόεδρος της UEFA είχε τοποθετηθεί δημόσια υπέρ του Μάνουελ Νόιερ για το βραβείο, με τον Πορτογάλο να θεωρεί unfair την κίνηση αυτή και να αποφεύγει να τον κοιτάξει κατά τη διάρκεια της απονομής που έγινε στη Ντόχα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Ρονάλντο το βράδυ της Δευτέρας (για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη συνολικά φορά στην καριέρα του) ο Μισέλ Πλατινί θέλησε να ρίξει γέφυρες φιλίας και για το λόγο αυτό του έστειλε προσωπική επιστολή για να τον συγχαρεί.

"Αγαπητέ Κριστιάνο, θέλω να σε συγχαρώ για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για τρίτη φορά στην καριέρα σου.

Αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και χωρίς αμφιβολία άφησες το σημάδι σου στην ιστορία του αθλητισμού.

Συγχαρητήρια για όλα τα επιτεύγματά σου και καλή τύχη για το 2015. Σου εύχομαι τα καλύτερα", αναφέρει η επιστολή του Πλατινί προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως αναφέρει το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ