ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίρλο: "Γι' αυτό μετάνιωσα στην καριέρα μου"

BRONX, NY - Sunday July 26, 2015: New York City FC defeats Orlando City SC 5-3 at home at Yankee Stadium during the 2015 MLS regular season.
BRONX, NY - Sunday July 26, 2015: New York City FC defeats Orlando City SC 5-3 at home at Yankee Stadium during the 2015 MLS regular season. MIKE LAWRENCE

Ο Αντρέα Πίρλο παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "Marca" κι αποκάλυψε για ποιο πράγμα μετάνιωσε στην καριέρα του.

Αποτέλεσε έναν απ' τους πιο χαρισματικούς μέσους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, πραγματοποιώντας σπουδαία καριέρα με τη φανέλα της Μίλαν και της Γιουβέντους. Ο λόγος, φυσικά, για τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζεται στο MLS και στη New York City. Ο Ιταλός σταρ παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "Marca" και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για ποιο πράγμα μετάνιωσε στην καριέρα του.

"Μετάνιωσα που δεν έπαιξα στη Ρεάλ Μαδρίτης ή την Μπαρτσελόνα επειδή το να αγωνιστείς σ' αυτές τις ομάδες είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος που αγωνίστηκα στις κορυφαίες ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος. Κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ήταν ο Φάμπιο Καπέλο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας υπήρχαν διάφορες φήμες γύρω απ' το πρόσωπό μου εξαιτίας του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στην Ιταλία και αφορούσε και το μέλλον της Μίλαν.

Παρ' όλα αυτά, η Μίλαν δεν με άφησε να φύγω και μου πρότεινε και νέο συμβόλαιο. Αν είμαι απογοητευμένος; Λοιπόν, η αλήθεια είναι πως δυστυχώς δεν με άφησαν να φύγω, όμως παράλληλα πέρασα 10 χρόνια στο Μιλάνο, κατακτώντας τα πάντα", σχολίασε αρχικά ο Ιταλός σταρ, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως τέσσερα χρόνια αργότερα τον πλησίασε ο Πεπ Γκουαρδιόλα για να τον πάρει στην Μπαρτσελόνα.

"Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα; Ο Γκουαρδιόλα μού είπε πως με θέλει στην ομάδα του. Όμως, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Μίλαν και της Μπαρτσελόνα δεν προχώρησαν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Μπαλοτέλι αποκάλυψε τον καλύτερο και τον χειρότερο προπονητή του
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ