ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για "μπαμ" με Ντελ Πιέρο η Χόνβεντ!

Πάει για "μπαμ" με Ντελ Πιέρο η Χόνβεντ!

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει μπει η Χόνβεντ, με τους Ούγγρους να του προσφέρουν ακόμα και τη φανέλα με το Νο 10 που έχουν αποσύρει εδώ και καιρό προς τιμήν του Πούσκας.

Μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους (την οποία υπηρέτησε για 19 ολόκληρα χρόνια) ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο βρήκε καταφύγιο τα δύο τελευταία χρόνια στην Αυστραλία και στη Sidney FC, δεν αποκλείεται όμως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να είναι ευρωπαϊκός.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Χόνβεντ προσπαθεί -έχοντας σημαντική οικονομική υποστήριξη από χορηγό- να κάνει δικό της τον "Μεγαλέξανδρο" και είναι μάλιστα είναι διατεθειμένη να του προσφέρει την φανέλα με το Νο 10 που φορούσε ο θρυλικός Φέρεντς Πούσκα, την οποία έχει αποσύρει εδώ και αρκετά χρόνια.

"Από θρύλο σε θρύλο, γιατί όχι;", ήταν το πρώτο σχόλιο του Φάμπιο Κορντέλα, σε συνέντευξή του στην ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", με τον γενικό διευθυντή της Χόνβεντ να παρουσιάζει τα δεδομένα της υπόθεσης:

"Οι επαφές με τον Στέφανο, τον αδερφό του Άλεξ, ξεκίνησαν 20 ημέρες πριν και υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τον Ντελ Πιέρο μπορούμε να σκοπεύουμε στην Ευρώπη.

Η Ουγγαρία έχει αναπτυχθεί πολύ από ποδοσφαιρική άποψη ενώ η Χόνβεντ είναι ένα ιστορικό και φιλόδοξο σωματείο, με πάρα πολλούς Ιταλούς όπως εγώ. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πιέτρο Βιέρκογουντ και η παρουσία του μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για να πείσουμε τον Άλεξ.

Η πιθανότητα να δούμε τον Ντελ Πιέρο με τη φανέλα του Πούσκας; Αυτή η φανέλα αποσύρθηκε πριν πολλά χρόνια. Ο πρόεδρός μας θα το έκανε με μεγάλη χαρά και ακόμα και οι συγγενείς του Πούσκας θα ήταν χαρούμενοι αν δίναμε τη φανέλα στον Ντελ Πιέρο.

Η Βουδαπέστη είναι μία υπέροχη πόλη και απέχει με το αεροπλάνο μία ώρα από την Ιταλία. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να επιστρέψουμε σταθερά στην Ευρώπη. Τι πιο ωραίο να το κάναμε αυτό με τον Ντελ Πιέρο;"

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ