ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όχι" σε Ζιντάν για την Εθνική Γαλλίας

"Όχι" σε Ζιντάν για την Εθνική Γαλλίας

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας προέβη στην αποκάλυψη ότι αρνήθηκε την προσφορά του Ζινεντίν Ζιντάν να αναλάβει την Εθνική ομάδα το 2012.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ Λε Γκραέ σε βιβλίο του που κυκλοφόρησε αποκαλύπτει ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν του ζήτησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος το 2012 εισπράττοντας μια μεγαλοπρεπή άρνηση.

"Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήθελε να καθοδηγήσει τους μπλε. Το ήθελε πολύ. Συναντηθήκαμε μετά από απαίτησή του. Του είπα όμως ότι δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος. Έπρεπε να προπονήσει πρώτα μια ομάδα". αναγράφεται στο βιβλίο του Νοέλ Λε Γκραέ "Παγκόσμιοι πρωταθλητές 1998. Μυστικά και εξουσία".

Η είδηση όπως είναι φυσιολογικό είναι πρώτο θέμα στις γαλλικές ιστοσελίδες και όχι μόνο, ενώ δεδομένη είναι και η διάθεση του Ρώσου μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ρομπολόβλεφ να τον φέρει στο Μονακό την επόμενη αγωνιστική περίοδο ως αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας ο Ζιζού αυτοπροτάθηκε το 2012, μετά την παραίτηση του Λοράν Μπλαν προκειμένου να οδηγήσει την Εθνική Γαλλίας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, αλλά στην θέση του προτιμήθηκε ο Ντιντιέ Ντεσάν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ