ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε πλάγιο δεν ξέρουν να εκτελέσουν

Ούτε πλάγιο δεν ξέρουν να εκτελέσουν

Δείτε videos με τις πιο περίεργες εκτελέσεις πλαγίου άουτ. Ο Ίκερ Κασίγιας μπήκε πρόσφατα στην λίστα. Επαναφορά της μπάλας με τούμπα, εκτελέσεις σαν κόρνερ και... παράλληλη επαναφορά.

Ο Ίκερ Κασίγιας υπέπεσε σε λάθος κατά την επαναφορά της μπάλας στις καθυστερήσεις του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους. Δεν είναι ο πρώτος που μας πρόσφερε μία κωμική στιγμή κατά την εκτέλεση του πλαγίου άουτ. Δείτε videos με τις πιο περίεργες εκτελέσεις πλάγιου άουτ.

Ίκερ Κασίγιας

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ κάνει λάθος στην επαναφορά της μπάλας στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η κατοχή πέρασε στους παίκτες της Γιουβέντους.

Χάμες και Κοεντράο

Στον αγώνα Ρεάλ - Αλμερία ο Κοεντράο με τον Χάμες Ροντρίγκες μας χάρισαν μία από τις πιο περίεργες στιγμές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι δύο παίκτες πήραν από μία μπάλα και εκτέλεσαν ταυτόχρονα το πλάγιο.

Πέπε

Η Ρεάλ κατέκτησε το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων το περασμένο Δεκέμβρη με αντίπαλο την Σαν Λορένσο. Ενώ το σκορ ήταν 0-0 ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης Πέπε, υπέπεσε σε σφάλμα στην εκτέλεση του πλαγίου άουτ όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του.

Μιγκέλ Νέλομ

Ο Σβεν Βαν Μπικ πανηγύρισε το γκολ που έβαλε με την Φέγενοορντ στην Σταντάρ Λιέγης στο Europa League, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι ήταν δικό του καθώς δεν φαίνεται ξεκάθαρα ότι ακούμπησε την μπάλα μετά την εκτέλεση του πλάγιου από τον Μιγκέλ Νέλομ.

"Γκαλίτο" Βάσκεθ

Ο Μεξικάνος παίκτης της Λεόν Χοσέ Χουάν Βάσκεθ εκτελεί περίτεχνα πλάγια κάνοντας τούμπα. Μία τέτοια εκτέλεση έκανε και στο ματς με αντίπαλο την Πατσούκα στο πρωτάθλημα Clausura το 2014.

Κρις Φίλιπς

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Κρις Φίλιπς της εθνικής Λουξεμβούργου στην προσπάθεια του να επαναφέρει την μπάλα από το πλάγιο έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Δείτε τι έπαθε.

Γκιγκς και Εβρά

Ο Ράιαν Γκιγκς και ο Πατρίς Εβρά προσπαθούν να ροκανίσουν τον χρόνο στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την συμπολίτισσα της Σίτι.

Λεά Λιν

Η Βραζιλιάνα Λεά Λιν εντυπωσίασε τον κόσμο με το πλάγιο που εκτέλεσε στον αγώνα εθνικών ομάδων Βραζιλία - Νορβηγία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Ανώνυμο

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ