ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όταν ο Μούρινιο "έκραζε" τη Γιουβέντους για τα πέναλτι!

Όταν ο Μούρινιο "έκραζε" τη Γιουβέντους για τα πέναλτι!

Ο Ρούντι Γκαρσία δεν είναι ο πρώτος τεχνικός που ειρωνεύτηκε τη Γιουβέντους λέγοντας πως οι περιοχές στο Τορίνο είναι... μεγαλύτερες. Την αρχή είχε κάνει λίγα χρόνια νωρίτερα ο Ζοζέ Μουρίνιο (videos)!

Αίσθηση προκάλεσε η αιχμηρή δήλωση που έκανε ο Ρούντι Γκαρσία μετά την ήττα της Ρόμα στο "Juventus Stadium", με τον Γάλλο τεχνικό να υποστηρίζει πως "οι περιοχές στο Τορίνο είναι μεγαλύτερες, είναι 17 μέτρα".

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως δεν είναι ο μοναδικός που έχει εκτοξεύσει "καρφί" κατά της Γιουβέντους για πέναλτι που της δίνεται (με αφορμή παράβαση που φέρεται να έχει γίνει εκτός περιοχής) καθώς παρόμοιο καυστικό σχόλιο έκανε πριν μερικά χρόνια ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα στις 19 Φεβρουαρίου του 2010 όταν διένυε τη δεύτερη και τελευταία του σεζόν στην Ίντερ, με τον "special one" να ενοχλείται από κάποια "προτροπή" του Ρομπέρτο Μπέτεγκα να μην μιλάει για τη Γιουβέντους και να περνάει στην αντεπίθεση.

"Γιατί θα πρέπει στο ιταλικό ποδόσφαιρο να κάνουν όλοι τις στρουθοκάμηλους και να κρύβουν το κεφάλι τους μέσα στην άμμο; Το γεγονός είναι πως στην Ιταλία υπάρχει μόνο μία περιοχή για πέναλτι που έχει μήκος 25 μέτρα...", είχε δηλώσει τότε ο Μουρίνιο.

Το φαρμακερό σχόλιό του ήταν αφιερωμένο στη Γιουβέντους, καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα (14/2/2010) ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είχε κερδίσει πέναλτι με το οποίο η "βέκια σινιόρα" επιβλήθηκε 3-2 εντός έδρας της Τζένοα, σε μία παράβαση που φάνηκε να ξεκινάει εκτός περιοχής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ