ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όργια παικτών της Λέστερ στην Ταϊλάνδη

Όργια παικτών της Λέστερ στην Ταϊλάνδη

Τρεις ποδοσφαιριστές της Λέστερ βρέθηκαν στην Ταϊλάνδη όπου και συμμετείχαν σε όργιο κατά το οποίο χρησιμοποίησαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Δείτε το βίντεο.

Σε μεγάλους μπελάδες μπήκαν τρεις ποδοσφαιριστές της Λέστερ μετά το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με βίντεο που έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ και το οποίο έχουν τραβήξει οι ίδιοι, φαίνονται να πρωταγωνιστούν σε όργιο.

Πρωταγωνιστές είναι ο γιος του προπονητή, Νάιτζελ Πίρσον, Τζέιμς Πίρσον, ο φορ Τομ Χόπερ και ο τερματοφύλακας Άνταμ Σμιθ.

Στην Αγγλία μάλιστα τους ασκείται μεγάλη κριτική όχι τόσο για τα όσα έκαναν, αλλά για αυτά που ακούγονται να λένε. Τόσο στο βίντεο που έχει διαρρεύσει όσο και στα υπόλοιπα (συνολικά τρία) που κυκλοφορούν οι τρεις ποδοσφαιριστές λένε στις κοπέλες ότι μυρίζουν άσχημα ενώ χρησιμοποιούν και άλλους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η "Mirror" η οποία δίνει και μία άλλη προέκταση στο θέμα. Το πρώτο αφορά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Λέστερ είναι από την Ταϊλάνδη και το δεύτερο αφορά τα οικονομικά έσοδα της ομάδας.

Η Λέστερ μετά το τέλος της σεζόν πήγε στη συγκεκριμένη χώρα έχοντας άριστες σχέσεις με την Κυβέρνηση η οποία δίνει σημαντικά χρήματα στην ομάδα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ