ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλσεν: "Τέλειο αυτό που συνέβη"

Όλσεν: "Τέλειο αυτό που συνέβη"

Πανευτυχής για το γεγονός ότι συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ρόμπιν Όλσεν.

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στη Κοπεγχάγη και τη συμφωνία που έκανε με τη δανέζικη ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Όλσεν.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοπεγχάγης, ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε:

"Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος. Αυτό είναι απολύτως τέλειο για μένα, αφού τα πηγαίνω πραγματικά πολύ καλά με την Κοπεγχάγη που μου φέρθηκε σπουδαία. Πάντα θέλω να κάνω την τέλεια εμφάνιση, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν είναι πιθανό.

Είμαι ευχαριστημένος για την παρουσία μου στους πρώτους έξι μήνες στον σύλλογο. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορώ να τα καταφέρω καλύτερα και θα δουλέψω σκληρά. Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός με τον Στέφαν Άντερσεν, τον Κιμ Κρίστενσεν, τον Τόμας Καμίνσκι και ο ένας "πιέζει" τον άλλο κάθε μέρα στην προπόνηση.

Όμως είναι πάρα πολύ καλοί συμπαίκτες. Ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω και με τους άλλους ταλαντούχους τερματοφύλακες στον σύλλογο και είναι στο χέρι του προπονητή ποιον θα επιλέξει κάθε Κυριακή. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι εγώ αυτός".

Δείτε και video από την υπογραφή νέου συμβολαίου του Όλσεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ