ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (16/7)

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (16/7)

Η Μίλαν ανακοίνωσε επιτέλους τον Λούκας Μπίγλια, η Ρόμα επιμένει τουρκικά με τον Τζενγκίζ Ουντέρ και ο Νολίτο θα αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του Εντουάρντο Μπερίσο, στη Σεβίλλη.

Το σίριαλ της μεταγραφής του αρχηγού της Λάτσιο, Λούκας Μπίγλια, στη φετινή "βασίλισσα" των μεταγραφών, Μίλαν, είχε αίσιο τέλος, με τον Αργεντινό διεθνή μέσο να υπογράφει για τρία χρόνια και τους "λατσιάλι" να εισπράττουν σε πρώτη φάση 17.000.000 ευρώ, με προοπτική μπόνους 3.000.000 ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (16/7)

Ο Νολίτο επιστρέφει στην Ισπανία και ξανασμίγει με τον προπονητή που τον ανέδειξε στη Θέλτα, Εντουάρντο Μπερίσο. Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε από τη Σεβίλλη έναντι 9.000.000 ευρώ, μετά από μία αποτυχημένη σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι.

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (16/7)

Ο Σαλίχ Ουτζάν δεν πέτυχε στη Ρόμα, ωστόσο οι "τζιαλορόσι" επιμένουν τουρκικά και αυτήν τη φορά αγόρασαν τον 20χρονο εξτρέμ Τζενγκίζ Ουντέρ από την περσινή έκπληξη της σεζόν, Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ, έναντι 13.400.000 ευρώ (μπόνους 1.500.000 ευρώ).

Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr (16/7)

Από εκεί και πέρα, αρκετές ήταν οι κατ' αρχήν συμφωνίες που ανακοινώθηκαν μεταξύ ομάδων, εν αναμονή των ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών. Ο Μάρκο φαν Χίνκελ ανανέωσε με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και θα παραχωρηθεί για τρίτη σερί χρονιά δανεικός στην Αϊντχόφεν.

Ο Αργεντινός στόπερ Φεντερίκο Φάσιο, από δανεικός θα γίνει μόνιμος στη Ρόμα, η οποία συμφώνησε να τον αγοράσει από την Τότεναμ, ενώ δανεικός για τη Γουέστ Χαμ θα φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Τζο Χαρτ, ο οποίος πέταξε ήδη στο Λονδίνο.

Η Ομόνοια ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 30χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα Πιτ Φέλτχουιζεν και τον 32χρονο Βραζιλιάνο στόπερ Γουίλιαμ Ριμπέιρο Σοάρες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Ομοίως, ο κορυφαίος τερματοφύλακας στις αποκρούσεις πέναλτι στην ιστορία της Primera Division, ο Ντιέγκο Άλβες με 24, αναμένεται να πωληθεί από τη Βαλένθια στη Φλαμένγκο έναντι μόλις 500.000 ευρώ και να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

"Όλες οι μεταγραφές στο Sport24.gr" και φέτος, όπως άλλωστε κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία 9 χρόνια!

Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά, θα υπάρχει όπως κάθε χρόνο ένα συγκεκριμένο κείμενο που θα ανανεώνεται καθημερινά με τις... φρέσκιες κινήσεις (νέο κείμενο κάθε μέρα με την ημερομηνία στον τίτλο), όμως όλες οι μεταγραφές δεν θα είναι μέσα σε αυτό σε μορφή κειμένου (λίστα).

Στο τέλος του κειμένου θα υπάρχουν 12 links, ένα για κάθε πρωτάθλημα (το ελληνικό και άλλα 11), όπου σε μία βελτιωμένη πλατφόρμα θα υπάρχουν αναλυτικά όλες οι μεταγραφές.

Σε Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία θα υπάρχουν οι μεταγραφές όλων των ομάδων, ενώ σε Πορτογαλία, Ολλανδία, Τουρκία, Βέλγιο, Κύπρο και Σκωτία θα υπάρχουν οι κινήσεις μόνο των μεγάλων ομάδων.

Και στις 12 χώρες όμως κάνοντας "κλικ" στο πρωτάθλημα θα βλέπετε αρχικά ένα top-5, τις πέντε καλύτερες μεταγραφές που έχουν γίνει με περισσότερες πληροφορίες, όπου βέβαια αυτό είναι εφικτό, καθώς δεν έχουν έχουν αρκετές κινήσεις μέχρι τώρα!

Από πάνω θα υπάρχουν τα σήματα των ομάδων και με "κλικ" πάνω σε αυτό θα εμφανίζονται οι μεταγραφές της κάθε ομάδας, αλλά και αυτοί που έφυγαν.

Όλες οι μεταγραφές

Superleague

Premier League

Serie A

Primera Division

Bundesliga

Ligue 1

Primeira Liga

Eredivisie

Super Lig

Pro League

Scottish Premier League

Α' Εθνική Κύπρου

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ