ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Η νίκη μισού... τίτλου της Γιουβέντους επί της Ρόμα, το πρώτο χατ-τρικ του Αλέξις με τη Μπαρτσελόνα και ο αποκλεισμός της Μ. Γιουνάιτεντ από το Κύπελλο Αγγλίας. Απολαύστε γκολ και highlights από όλη την ευρωπαϊκή αγωνιστική δράση του διημέρου.

Αν και η Μπουντεσλίγκα έχει πέσει σε χειμερία νάρκη και στη Serie A τα περισσότερα ματς της 18ης αγωνιστικής γίνονται σήμερα (6/1), το φίλαθλο κοινό χόρτασε αρκετά γκολ από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης το διήμερο που πέρασε.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι κορυφής με τη Ρόμα, στην Ισπανία Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισαν με νίκες λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι που θα κρίνει ποια εκ των δύο θα μείνει μόνη στην κορυφή, στην Αγγλία η Σουόνσι έκανε το μεγάλο "μπαμ" στον 3ο γύρο του FA Cup πετώντας εκτός την πολυνίκη του θεσμού Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απολαύστε videos με γκολ και highlights από τα ματς του Σαββατοκύριακου σε 3 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και στο Κύπελλο Αγγλίας.

FA Cup (Αγγλία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σουόνσι 1-2

Ντέρμπι - Τσέλσι 0-2

Λίβερπουλ - Όλνταμ 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουέστ Χαμ 5-0

Άρσεναλ - Τότεναμ 2-0

Μπλάκμπερν - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

La Liga (Ισπανία)

Μπαρτσελόνα - Έλτσε 4-0

Σοθιεδάδ - Μπιλμπάο 2-0

Σεβίλλη - Χετάφε 3-0

Οσασούνα - Εσπανιόλ 1-0

Μάλαγα - Ατλέτικο 0-1

Αλμερία - Γρανάδα 3-0

Βαλένθια - Λεβάντε 2-0

Βαγιαδολίδ - Μπέτις 0-0

Serie A (Ιταλία)

Γιουβέντους - Ρόμα 3-0

Premier League (Σκωτία)

Σεντ Μίρεν - Σέλτικ 0-4

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ