ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πανηγυρισμοί του θριάμβου!

Οι πανηγυρισμοί του θριάμβου!
© BONGARTS/GETTY IMAGES

Δείτε το βίντεο με τους πανηγυρισμούς των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τέλος του θριάμβου με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου στην "Allianz Arena" με το εμφατικό 0-4.

Αν η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όπως αναφέρει ο θυμόσοφος λαός, τότε η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε διάνα με το τελειωτικό "χτύπημα" που έριξε στη Μπάγερν Μονάχου μπροστά στο κοινό της, που δεν πίστευε στα μάτια του με ό,τι έβλεπε από τους παίκτες του Πεπ Γουαρδιόλα.

Το εκκωφαντικό και άκρως πειστικό 0-4 έστειλε τους Μαδριλένους στους "επτά ουρανούς". Άλλωστε, δεν έχει υπάρξει άλλη ομάδα φέτος που να έφτασε σε τέτοια μεγαλειώδη νίκη απέναντι στη νυν κάτοχο του τίτλου και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι το χάρηκαν με την ψυχή τους και με το δίκιο τους. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε ένα μίνι... πάρτι στον αγωνιστικό χώρο, με τους εκδρομείς από την Ισπανία να συμμετέχουν με τη σειρά τους από την εξέδρα.

Όλοι μαζί πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της Λισσαβώνας, με τη Ρεάλ να διεκδικεί το 10ο Champions League της τεράστιας ιστορίας της και να περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης κατέγραψε τις εικόνες της χαράς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης και τα όσα ακολούθησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Δείτε το βίντεο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ