ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αριθμοί του Ντι Μαρία

Οι αριθμοί του Ντι Μαρία

Η Μάντσεστερ Γ. ξόδεψε πολλά λεφτά για να αποκτήσει τον Άνχελ Ντι Μαρία και τα στατιστικά δικαιολογούν την επιλογή της. Δείτε τους αριθμούς.

Ο 26χρονος Ντι Μαρία έβαλε 11 γκολ σε 52 εμφανίσεις με την Ρεάλ την περασμένη σεζόν ενώ το εντυπωσιακό στατιστικό είναι οι 22 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η μεταγραφή του κόστισε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 60 εκατ. λίρες και έγινε ο 6ος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι αριθμοί του την περασμένη σεζόν δικαιολογούν τα λεφτά που δόθηκαν από τους "κόκκινους διαβόλους" και σε σύγκριση με τους υπόλοιπους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται ψηλά σε πολλές στατιστικές κατηγορίες.

Ο Ντι Μαρία σε 52 αγώνες την σεζόν 2013-14 είχε 59,7% ποσοστό ακρίβειας στο σουτ και 46 σουτ εντός εστίας. Ειναι ο πρώτος στην κατηγορία δημιουργίας ευκαιριών συμπεριλαμβανομένου και τις ασίστ με 111 ενώ δεύτερος είναι ο Σουάρες με 100.

Η ακρίβεια στις πάσες είναι επίσης δυνατό στοιχείο στο παιχνίδι του Αργεντίνου ο οποίος έχει ποσοστό 81,6%. Δείτε τον πίνακα με τα στατιστικά του Αργεντίνου και τους άλλους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Οι αριθμοί του Ντι Μαρία
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ