ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε, Εστορίλ, Γκινγκάμπ, Ντινάμο Μινσκ, Τότεναμ και Μπεσίκτας αγωνίστηκαν το Σάββατο. Δείτε τι έκαναν οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης (videos)

Το Sport24.gr παρουσιάζει ό,τι συνέβη στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών αντιπάλων των ελληνικών ομάδων. Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε, Εστορίλ, Γκινγκάμπ, Ντινάμο Μινσκ, Τότεναμ και Μπεσίκτας...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ατλέτικο

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την πρωταθλήτρια Ισπανίας, που συνέτριψε με 4-0 τη Σεβίλλη στο "Βιθέντε Καλδερόν" και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα. Το... χορό των γκολ άνοιξε στο 19' ο Κόκε, για να γίνει το 2-0 από τον Σαούλ στο 42'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα σημειώθηκαν τα άλλα δύο γκολ, με τον Ραούλ Γκαρθία να πετυχαίνει από το σημείο του πέναλτι το 3-0 στο 83' και τον Ραούλ Χιμένες να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Μογιά, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Ανσάλδι, Τιάγκο, Τουράν, Σαούλ (66' Γκριεζμάν), Γκάμπι (46' Ραούλ Γκαρθία), Κόκε, Μάντζουκιτς (74' Χιμένες)

Γιουβέντους

Στην 1η θέση της Serie A παρέμεινε η Γιουβέντους, που πέρασε σαν σίφουνας από το Μπέργκαμο. Με τον Κάρλος Τέβες να βρίσκει και πάλι δίχτυα, και μάλιστα δύο φορές, η πρωταθλήτρια Ιταλίας νίκησε με 3-0 την Αταλάντα. Ο Αργεντίνος σκόραρε στο 35' και στο 59', ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Άλβαρο Μοράτα στο 83'. Έτσι, η "μεγάλη κυρία" συγκατοικεί στην κορυφή με τη Ρόμα, αφού αμφότερες έχουν 5 στα 5 στο ξεκίνημα.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ (70' Περέιρα), Πογκμπά, Εβρά, Μαρκίζιο, Τέβες (86' Κομάν), Γιορέντε (67' Μοράτα)

Μάλμε

Ένα ακόμα βήμα τίτλου έκανε η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League. Μόλις τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους", η Μάλμε διέλυσε με 4-1 τη Μιάλμπι και αποσπάστηκε 11 βαθμούς από τη δεύτερη Έλφσμποργκ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το λάθος να προηγηθούν στο 39 με τον Μπλόμκβιστ, για να ακολουθήσει "καταιγίδα" από την πρωταθλήτρια Σουηδίας. Στο 45' ισοφάρισε ο Φόρσμπεργκ, ενώ το 2-1 έγινε στο 64' από το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, τον Μάρκους Ρόσενμπεργκ. Στο 70' ο Φόρσμπεργκ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, ενώ στο 90' έκανε χατ-τρικ.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Γιόχανσον, Χέλαντερ, Τίνερχολμ (87' Κονατέ), Αντού, Φόρσμπεργκ, Κρουν (65' Έρικσον), Τσιμπίτσκι (46' Θέλιν), Ράκιπ, Ρόσενμπεργκ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ντινάμο Μόσχας

Αγωνίζεται την Κυριακή (28/09, 12:30) εντός έδρας με την Κουμπάν.

Αϊντχόφεν

Αγωνίζεται την Κυριακή (28/09, 17:45) εκτός έδρας με τη Χέρενφεν.

Εστορίλ

Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού πάλεψε κόντρα στην πρωταθλήτρια Μπενφίκα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, παρά το γεγονός ότι μετέτρεψε το 0-2 σε 2-2. Οι "αετοί", με δύο γκολ του Ταλίσκα, πήραν προβάδισμα δύο γκολ μόλις στο 8', αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ των Ντιόγκο Αμάντο στο 38' και Κλέμπερ στο 53'. Ωστόσο, η δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καμπρέρα στο 66', άφησε με παίκτη λιγότερο την Εστορίλ, γεγονός που... πλήρωσε, αφού στο 70' ο Λίμα έγραψε το τελικό 3-2 για την Μπενφίκα.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Κίσεκ, Μάνο, Μπρούνο Μιγκέλ, Ρούμπεν, Γιόχαν Ταβάρες, Καμπρέρα, Φιλίπε Γκονσάλβες (79' Μπαμπάνσο), Ντιόγκο Αμάντο, Κλέμπερ (63' Μπρούνο Λόπες), Σεμπά, Κούσα (79' Μπαλμπόα)

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΟΚ

Φιορεντίνα

Αγωνίζεται την Κυριακή (28/09, 16:00) εκτός έδρας με την Τορίνο.

Γκινγκάμπ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Γκινγκάμπ, που λίγο έλειψε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μονπελιέ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 48' με τον Καμαρά, αλλά στο 83' ο Μποβού ισοφάρισε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ. Όμως, ο Μοντάνιο στο 88' έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στη Μονπελιέ, ενώ η Γκινγκάμπ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαμασά στο 90'. Με αυτό το αποτέλεσμα, έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με μόλις 6 βαθμούς μετά από 8 αγωνιστικές.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Σαμασά, Ανγκουά, Κερμπρά, Σορμπόν, Ντος Σάντος, Ματίς, Μποβού, Ντιαλό (60' Σανκαρέ), Γιαταμπαρέ (60' Μαρβό), Αλιουί (77' Ασαμπάρ), Σβαρτς

Ντινάμο Μινσκ

Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Τορπέντο Ζόντινο αναδείχθηκε η Ντινάμο Μινσκ, που έχασε έδαφος στο κυνήγι της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 53ο λεπτό με τον Αντάμοβιτς, αλλά στο 80' δέχθηκε την ψυχρολουσία από τον Μπούρκο. Έτσι, έμεινε τρεις βαθμούς πίσω από την ΜΠΑΤΕ κι ενώ απομένουν ακόμα επτά αγώνες στο γκρουπ πρωταθλήματος.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Ιγκνατόβιτς, Παλιτσέβιτς (42' Ρασάντκιν), Μόλος, Μπανγκουρά, Βερέτιλο (69' Κάρποβιτς), Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Στασέβιτς, Ουντότζι (80' Φιγκερέδο), Σίμοβιτς, Αντάμοβιτς

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τότεναμ

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς στην Premier League, η Τότεναμ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε μέσα στο "Έμιρεϊτς" στο μεγάλο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου. Ο Σαντλί στο 56' έκανε το 1-0 για τα "σπιρούνια", αλλά για την Άρσεναλ ισοφάρισε στο 74' ο Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν. Έτσι, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο έφτασε τους 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Λορίς, Νότον, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Ρόουζ (83' Ντάιερ), Καπού, Μέισον, Έρικσεν (62' Λένον), Λαμέλα, Σαντλί (80' Μπενταλέμπ), Αντεμπαγιόρ

Παρτίζαν

Αγωνίζεται τη Δευτέρα (29/09, 16:00) εντός έδρας με την OFK Βελιγραδίου.

Μπεσίκτας

Γκέλα για την τουρκική ομάδα, που για ακόμη μία φορά δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας, αφού έμεινε στο 1-1 με την Εσκισεχίρσπορ. Το γκολ του Ολτζάι Σαχάν στο 21ο λεπτό δεν ήταν αρκετό για τους "αετούς", αφού στο 72' ο Νταμπανλί ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η Μπεσίκτας σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, αλλά με ματς περισσότερο από Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ και Φενέρμπαχτσε, που κοντράρονται μεταξύ τους την Κυριακή.

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Η σύνθεση: Τολγκά Ζενγίν, Σερντάρ Κουρτουλούς, Σίβοκ, Πέδρο Φράνκο, Ισμαΐλ Κιοϊμπασί, Χάτσινσον, Βελί Καβλάκ, Ογκουζχάν Εζιακούπ (60' Σόσα), Γκιοκχάν Τερέ, Ολτζάι Σαχάν (79' Φράι), Ντεμπά Μπα (70' Τοσούν)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ