ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι πιο μισητοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Οι πιο μισητοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο

Η "Equipe" έφτιαξε λίστα με τους πιο μισητούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι πιο αντιπαθητικοί, οι πιο βίαιοι και οι μεγαλύτεροι βουτηχτές. Ντιέγκο Κόστα, Μάριο Μπαλοτέλι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και άλλοι.

Γιορτινές ημέρες διάγουμε, την αγάπη προτάσσουμε, όσο μπορούμε... παρκάρουμε τα άσχημα συναισθήματα στην άκρη και γενικότερα γίνεται προσπάθεια από τους περισσότερους να βγάλουν την θετική πλευρά τους προς τα έξω. Η " Equipe" είπε να σκεφτεί λίγο εναλλακτικά και να πράξει το ακριβώς ανάποδο.

Τι έκανε; Έφτιαξε μια λίστα με τους πιο μισητούς, τους πιο αλαζόνες και πιο θεατρίνους ποδοσφαιριστές των ευρωπαϊκών γηπέδων. Τους ποδοσφαιριστές εκείνους που δεν λες ακριβώς ότι έχουν την πιο θετική αύρα στον πλανήτη. Η εικόνα τους όμως στο χορτάρι και πολλάκις έξω απ' αυτό, τους δίνει μια θέση στον κατάλογο.

Ξεκινώντας από εκείνους που δημιουργούν τη μεγαλύτερη αντιπάθεια στον κόσμο, η κορυφή ανήκει στον Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι. Μάλιστα, ακολουθείται από τον συμπαίκτη του στους "μπλε", Τζον Τέρι και την τετράδα συμπληρώνουν οι Μάριο Μπαλοτέλι και Νίκλας Μπέντνερ. Τα καμώματά τους δεν είναι λίγα και υπάρχουν πολλοί που λατρεύουν να τους μισούν.

Συνεχίζοντας με τους πιο βίαιους, ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ είναι στην κορυφή της λίστας και έπονται οι Εμίρ Σπάχιτς και Μπραντάο, ενώ οι πιο αλαζόνες είναι οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Κριστιάνο Ρονάλντο και Σαμίρ Νασρί. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το "γιατί". Όχι ότι δεν έχουν και πολλούς θαυμαστές, κάθε άλλο μάλιστα, όμως έχουν και φανατικούς πολέμιους.

Τέλος, όσον αφορά τους κορυφαίους θεατρίνους και βουτηχτές, ο Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα είναι πρώτος και ακολουθούν οι Άριεν Ρόμπεν και Ματιέ Βαλμπουενά. Βέβαια, ο καθένας μπορεί να έχει τις αντιρρήσεις του και προφανώς και ένα τέτοιο θέμα έχει μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας.

Ιδού το δημοσίευμα:

Οι πιο μισητοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ