ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι Miami Heat ένωσαν Σέρβους και Κροάτες!

Miami Heat guard Wayne Ellington (2) goes to the basket as New York Knicks guard Damyean Dotson (21) defends during the third quarter of an NBA basketball game, Wednesday, March 21, 2018, in Miami. The Heat won 119-98. (AP Photo/Joe Skipper)
Miami Heat guard Wayne Ellington (2) goes to the basket as New York Knicks guard Damyean Dotson (21) defends during the third quarter of an NBA basketball game, Wednesday, March 21, 2018, in Miami. The Heat won 119-98. (AP Photo/Joe Skipper) AP

Οι Miami Heat έπαιξαν κόντρα στους Knicks και κατάφεραν να ενώσουν στις εξέδρες τους Σέρβους και Κροάτες αστέρες του αθλητισμού. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι σχέσεις των Κροατών με τους Σέρβους δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, όμως σε επίπεδο αθλητών φαίνεται πως τα σύνορα δεν είναι ικανά να χωρίσουν τους ανθρώπους. Κάτι τέτοιο συνέβη και τα ξημερώματα (22/3) στο Μαϊάμι.

Για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται εκεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κροατίας και ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ωστόσο, όλοι μαζί βρέθηκαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση των Miami Heat με τους Knicks. Συγκεκριμένα, οι Μόντρις, Κόβατσιτς, Πέρισιτς και Ράκιτιτς ανέβασαν φωτογραφίες από την παρουσία τους στον αγώνα, ενώ δεν παρέλειψαν να φωτογραφηθούν και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Εθνική Κροατίας βρίσκεται στις ΗΠΑ για σειρά φιλικών παιχνιδιών με το Περού και το Μεξικό, ενώ ο "Νόλε" για το Miami Open.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

#miamiheat

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ