ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι κορυφαίοι σπεσιαλίστες των φάουλ

Οι κορυφαίοι σπεσιαλίστες των φάουλ

Το "WhoScored" έφτιαξε ένα κορυφαίο γραφικό με τους top εκτελεστές φάουλ της φετινής σεζόν στην Ευρώπη. Εκτός 20άδας τα μεγάλα αστέρια του πλανήτη, στην κορυφή ο Γιουνούζοβιτς (VIDEOS).

Τα φάουλ από καλή θέση είναι γι' αυτούς κάτι σαν πέναλτι. Αν στηθεί η μπάλα εκεί που πρέπει, τότε οι πιθανότητες να αναπαυτεί στα δίχτυα αυξάνονται εντυπωσιακά. Διότι απλά έχουν πόδι "φαρμάκι".

Ο λόγος για τους κορυφαίους εκτελεστές φάουλ στα ευρωπαϊκά γήπεδα την φετινή αγωνιστική περίοδο. Εκείνοι που προκαλούν πονοκεφάλους και φόβους σε κάθε τερματοφύλακα που καλείται να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στην κορυφή βρίσκεται ο άσος της Βέρντερ Βρέμης, Ζλάταν Γιουνούζοβιτς, ο οποίος μετράει τέσσερα γκολ φέτος σε 17 απευθείας εκτελέσεις φάουλ, δηλαδή ποσοστό 23,%, ενώ από κοντά ακολουθούν οι Μίραλεμ Πιάνιτς και Ρόνι αντίστοιχα.

Ο Αντρέα Πίρλο βρίσκεται στην 21η θέση με 1 γκολ σε 14 απευθείας εκτελέσεις φάουλ, ενώ δυο θέσεις πιο κάτω έπεται ο Λιονέλ Μέσι. Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην 24η και 25η θέση.

Οι κορυφαίοι σπεσιαλίστες των φάουλ

Πάρτε ένα μικρό δείγμα:





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ