ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι αλλαγές του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2003 μέχρι σήμερα. Όχι ποδοσφαιρικά αλλά στο πρόσωπο! Δόντια, δέρμα και φρύδια δηλαδή... (photos & video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι αποτελούν το δίδυμο των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη τα τελευταία χρόνια.

Δύσκολο κάποιος να πει ποιος είναι ανώτερος γενικά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αυτό που μπορεί σίγουρα να διαπιστώσει οποιοσδήποτε είναι πως είναι πολύ διαφορετικοί εκτός γηπέδου.

Εκεί υπερτερεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό που τον βοηθάει είναι η σωματοδομή του. Δουλεύει σκληρά από μικρός και έχει "χτίσει" σώμα, χωρίς όμως να έχει αφήσει και το πρόσωπό του χωρίς φροντίδα.

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον CR7 από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν 18 ετών και δύσκολα μπορούσε να χαρακτηριστεί... ωραίος άνδρας.

Στο πρόσωπο, αν δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ατέλεια, όλο το θέμα για να αναδειχθεί είναι η φροντίδα του δέρματος και των δοντιών και αυτό ακριβώς ακολούθησε και ο Πορτογάλος.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Με τις κατάλληλες θεραπείες απομάκρυνε σπυράκια και διάφορα σημάδια, ενώ έβαλε σιδεράκια για να διορθώσει την οδοντοστοιχία του.

Τα καλά δόντια μπορούν να αλλάξουν όλο το πρόσωπο και ο Ρονάλντο μόνο καλά δόντια δεν είχε, όμως πλέον είναι τέλεια.

Όχι, δεν τα έβγαλε όλα για να βάλει καινούργια (!) όπως πολλοί πιστεύουν, ίσως όμως ένα από τα δόντια του να είναι εμφύτευμα.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες, του έλειπε αρχικά ο δεξιός πλάγιος τομέας (το δεύτερο δόντι δηλαδή από δεξιά-μπροστά). Δύο είναι τα σενάρια. Ή αυτός υπήρχε εσωτερικά και οι γιατροί τον εμφάνισαν ή τοποθετήθηκε δόντι.

Με τα σιδεράκια τα δόντια ίσιωσαν και δημιουργήθηκε χώρος για να έρθει μπροστά, στην θέση του δηλαδή και ο δεξιός πλάγιος τομέας.

Τα δόντια του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εξαιρετικά πλέον, είχαν την ιδανική φροντίδα (όπως και τα ούλα του), ενώ δεν αποκλείεται να έχουν και πορσελάνινες θήκες, οι οποίες τα προστατεύουν και τα κάνουν να δείχνουν τέλεια.

Φροντίζει να μαυρίζει το καλοκαίρι, μούσι δεν άφησε ποτέ γιατί... δεν έχει, δεν έχει κάνει κάποια επέμβαση (πχ μύτη), ενώ πολλοί είναι αυτοί που τον "κατηγορούν" πως ασχολείται πολύ με τα φρύδια του.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Είναι φανερό πως δεν τα έχει πειράξει ιδιαίτερα, δηλαδή δεν τους έχει αλλάξει το σχήμα, όμως τα έχει "καθαρίσει" τα φροντίζει όσο πρέπει για έναν άνδρα που πουλάει και την εικόνα του πέραν πέραν του ποδοσφαιρικού ταλέντου του, ενώ το ότι φοράει make-up στις εξόδους του είναι δεδομένο.

Οι αλλαγές στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ