ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χόντσον θέλει τον Μπέκαμ στην Αγγλία

Ο Χόντσον θέλει τον Μπέκαμ στην Αγγλία

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ήθελε να βοηθήσει με κάποιο τρόπο την εθνική ομάδα της Αγγλίας και ο Ρόι Χόντσον μόνο αρνητικός δεν θα ήταν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια από τις εμβληματικές μορφές του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι μεγάλη προσωπικότητα, τον σέβονται όλοι στο "Νησί" και οποιαδήποτε ενασχόλησή του από κάποιο πόστο στην εθνική ομάδα θα αντιμετωπιζόταν με χαρά και ικανοποίηση απ' όλους.

Ο 39χρονος θα ήθελε να βοηθήσει τα "λιοντάρια", έριξε... γέφυρες και η αντίδραση του Ρόι Χόντσον μόνο αρνητική δεν ήταν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Αγγλίας, γνωρίζει την εμβέλεια του άλλοτε διεθνούς άσου και πιστεύει ότι θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες.

"Με την ποιότητά του και την προσωπικότητά του, είμαι 100% σίγουρος ότι αν βρει τον χρόνο να βοηθήσει την Ομοσπονδία, θα ήταν ευτυχισμένοι και θα του έβρισκαν ρόλο", ανέφερε ο Χόντσον για τον "Μπεκς", ο οποίος είχε 115 συμμετοχές με την εθνική ομάδα.

Ο Μπέκαμ σταμάτησε από την εθνική Αγγλίας το 2009, ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο πέρυσι το καλοκαίρι έπειτα από μια λαμπρή καριέρα σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ