ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρόις δεν είναι τελικά τόσο ακριβός

Ο Ρόις δεν είναι τελικά τόσο ακριβός

Ο Μάρκο Ρόις φέρεται να κοστίζει 25.000.000 ευρώ για όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της. Αυτό υποστηρίζει η "Bild" και ο Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε σε δηλώσεις του.

Μήλον της έριδος για πολλές ομάδες αποτελεί ο Μάρκο Ρόις. Η Μπαρτσελόνα, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ορισμένες εξ αυτών που θέλουν να κάνουν δικό τους τον διεθνή άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος άτυχος, χάνοντας λόγω τραυματισμού το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το οποίο μάλιστα κατέκτησε η χώρα του.

Τα ποσά που ακούγονται για την αφεντιά του ανέρχονται σε μίνιμουμ 35.000.000 ευρώ, αλλά η "Bild" αναφέρει πως το ποσό που απαιτείται για να τον αγοράσει μια ομάδα, είναι 10.000.000 ευρώ λιγότερα. Αυτό ισχυρίζεται στο πρωτοσέλιδό της, με τον Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε να κάνει και σχετική δήλωση.

"Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος παίκτης κοστίζει 25.000.000 ευρώ", είπε ο διευθύνων σύμβουλος των νταμπλούχων Γερμανίας, μάλλον γιατί έχει ψάξει το θέμα για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου και ξέρει καλά τις λεπτομέρειες για τον Ρόις, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017 και οι όποιες συζητήσεις για ανανέωσή του έχουν πέσει στο κενό μέχρι στιγμής.

Ο Ρόις δεν είναι τελικά τόσο ακριβός
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ