ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο μεγάλος φόβος του Αμπιντάλ

Ο μεγάλος φόβος του Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ διαγνώσθηκε με όγκο στο συκώτι στις 15 Μαρτίου 2011 όταν αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα. Η αποθεραπεία του συνιστά ιατρικό θαύμα ωστόσο η επίπονη περίοδος δεν δύναται να ξεχαστεί. Διαβάστε τι εξομολογήθηκε πρόσφατα ο Γάλλος διεθνής.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ένα χρόνο μετά την σοβαρή περιπέτεια που σημάδεψε τη ζωή του δεν βγήκε απλά νικητής αλλά επέστρεψε στο ποδόσφαιρο. Στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο αριστερός μπακ αγωνίστηκε στην περυσινή σεζόν με τα χρώματα της Μονακό (26 συμ.) έχοντας αναδειχθεί νικητής.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα παραδέχεται ωστόσο πως η καταραμένη ασθένεια δεν έχει αποκολληθεί από το μυαλό του.

"Κάνω checkup κάθε μήνα. Φοβάμαι πως ο καρκίνος μπορεί να επιστρέψει. Απολαμβάνω την ζωή πιο πολύ από ότι πριν.

Είμαι περήφανος που είμαι ένας παράδειγμα προς μίμηση για τους ανθρώπους", είπε πρόσφατα ο 34χρονος άσος. Ο Αμπιντάλ ήδη επεξεργάζεται την επόμενη μέρα παρότι βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Ο μεγάλος φόβος του Αμπιντάλ

"Δεν ξέρω τι θα κάνω όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου. Θα ήθελα να συνεχίσω όμως στην Μπαρτσελόνα ειδικά σε ότι αφορά την προπονητική.

Έχοντας σηκώσει το τρόπαιο του Champions League στο Γουέμπλεϊ ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου.

Σε κάποια φάση είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα".

Ο Αμπιντάλ στη δύσκολη μάχη που έδωσε για την ζωή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συγκινητική συμπαράσταση από τον πρώην συμπαίκτη του, Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος είχε προσφερθεί να του δωρίσει το συκώτι του! "Ο Ντάνι είναι απίστευτος τύπος και σπουδαίος παίκτης. Προσφέρθηκε να μου δωρίσει το συκώτι του για να σώσει τη ζωή μου.

Ήθελε να το κάνει γιατί έχουμε την ίδια ομάδα αίματος, αλλά δεν ήθελα να τον βάλω στην ίδια διαδικασία γιατί τον αγαπώ πολύ.

Ότι περάσαμε θα μας ακολουθούν στη ζωή, δεν θα ξεχάσω τι έκανε".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ