ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκέκας στέλνει Μήτρογλου στη Μπεσίκτας

RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Konstantinos Mitroglou of Greece reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil.  (Photo by Ian Walton/Getty Images)
RECIFE, BRAZIL - JUNE 29: Konstantinos Mitroglou of Greece reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Costa Rica and Greece at Arena Pernambuco on June 29, 2014 in Recife, Brazil. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Σε συμφωνία με την Φούλαμ για τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου φέρεται να έχει έρθει η Μπεσίκτας σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Ο πρόεδρος των "Μαύρων Αετών", Φικρέτ Ορμάν έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τον τουρκικό σύλλογο βρίσκοντας την φόρμουλα για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Οι "κότατζερς" για την παραχώρηση του "Μητρογκόλ" αξιώνουν το ποσό των 8.000.000 ευρώ με την Μπεσίκτας σε πρώτη φάση να επιθυμεί τον δανεισμό του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και σε περίπτωση που ικανοποιήσει να ενεργοποιηθεί η οψιόν απόκτησης του.

Οι Τούρκοι μάλιστα υποστηρίζουν, πως ο Φάνης Γκέκας έχει συμβουλεύσει τον διεθνή φορ να δοκιμάσει την τύχη του στη γειτονική χώρα κάνοντας λόγο για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ