ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χόρχε Μπενίτες άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά

Ο Χόρχε Μπενίτες άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παραγουάης είναι ικανοποιημένος με τον Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του διεθνές γκολ κόντρα στην Χιλή και υπολογίζεται εν όψει προκριματικών Μουντιάλ 2018

Ο Χόρχε Μπενίτες άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, πέτυχε το πρώτο γκολ με την εθνική Παραγουάης και φαίνεται πως είναι στα πλάνα εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Η Χιλή στο πρώτο της φιλικό μετά την κατάκτηση του Copa America 2015 υποδέχθηκε τους Παραγουανούς και νίκησε με 3-2, κάνοντας... ανατροπή στην ανατροπή.

Ο Φελίπε Γκουτιέρες σκόραρε δύο φορές και ο Αλέξις Σάντσες χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 82, ενώ είχε ισοφαρίσει ο Φάμπρο σε 1-1 στο 51' και στο 53' ο Χόρχε Μπενίτες είχε ολοκληρώσει την ανατροπή για την Παραγουάη (1-2).

Ο "κούνελος" σκόραρε με εξαιρετική κεφαλιά από την σέντρα του Χόρχε Μορέιρα, ενώ είχε μπει στο ματς στο 46' αντί του Χοσέ Μαρία Ορτιγόσα και έπαιξε στην επίθεση με παρτενέρ τον Φάμπρο.

Το γκολ σε vine...

Το γκολ σε video...

Αυτό ήταν το πρώτο διεθνές γκολ του Χόρχε Μπενίτες, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Κρους Ασούλ (Μεξικό) για έξι μήνες, χωρίς προοπτική αγοράς (σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους).

Ο 23άχρονος επιθετικός είχε κάνει διεθνές ντεμπούτο την 1η Ιουνίου 2014 στο φιλικό με την Γαλλία στη Νίκαια (1-1) και έπαιξε και στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 στο φιλικό με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Και τις δύο φορές ως αλλαγή, έτσι μετράει 3 διεθνείς συμμετοχές, όλες ως αλλαγή και πλέον ένα γκολ.

"Ξέραμε τα χαρακτηριστικά του Χόρχε Μπενίτες και είμαστε ευχαριστημένη με αυτόν. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κόντρα στην πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής, όμως ανταποκρίθηκε σωστά, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσει", τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παραγουάης, Ραμόν Άνχελ Ντίας.

Ο Αργεντινός προπονητής έχει στα πλάνα του τον Μπενίτες και αναμένεται να τον καλέσει σε έναν μήνα, όταν και ξεκινούν στη Νότιο Αμερική τα προκριματικά για το Μουντιάλ 2015. Η Παραγουάη παίζει στην Βενεζουέλα για την πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου και υποδέχεται την Αργεντινή στις 13 Οκτωβρίου.

Ο "κούνελος" με το καρότο...

Dios es amor conejo #27

A photo posted by conejo Benitez (@conejobenitez27) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ