ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "Τσιτσαρίτο" εκθέτει τον Φαν Χάαλ

Ο "Τσιτσαρίτο" εκθέτει τον Φαν Χάαλ
© BONGARTS

Ο Χαβιέρ Ερνάντες είναι απόλυτα δικαιωμένος με την επιλογή του να πάρει μεταγραφή στην Λεβερκούζεν, με την οποία μετρά ήδη 19 γκολ. Τους τελευταίους 2 μήνες έχει 6 περισσότερα τέρματα από την ManUtd! (videos)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, δεν έχει πραγματικό στράικερ και ο Χαβιέρ Ερνάντες έχει εκθέσει τον Λουί φαν Χάαλ.

"Γύρισα από τον δανεισμό από την Ρεάλ, πήρα κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Φαν Χάαλ μια μέρα μου είπε πως είχα 1% πιθανότητες να παίζω, έτσι θα έπρεπε να κάνω μαγικά. Έτσι πήγα στην Λεβερκούζεν", δήλωσε πρόσφατα ο "Τσιτσαρίτο".

Ο Μεξικανός επιθετικός έχει πετύχει φέτος ήδη 19 γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις και το τελευταίο δίμηνο είναι εξαιρετικός.

Από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 20 Δεκέμβρη σε 14 αναμετρήσεις σκόραρε στις 12. Σε 7 σερί, εν συνεχεία δεν βρήκε δίχτυα κόντρα σε ΜΠΑΤΕ και Σάλκε, όμως σκόραρε και στα 5 τελευταία ματς.

Σε αυτά λοιπόν τα 14 ματς, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, ο "Τσιτσαρίτο" έχει πετύχει 17 γκολ. Στο ίδιο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δώσει 13 ματς και έχει πετύχει 11 γκολ!

Δύο μήνες με τον Χαβιέρ Ερνάντες να έχει 6 γκολ περισσότερα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν γίνεται να συγκρίνεις έναν παίκτη με μία ομάδα και μάλιστα από άλλη χώρα, αλλά σίγουρα δύο πράγματα είναι δεδομένα, πως ο αγγλικός σύλλογος έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και πως ο Μεξικανός "πυροβολεί".

Ο "Τσιτσαρίτο" εκθέτει τον Φαν Χάαλ
© AP

Ο Μαρσιάλ είναι μικρός και άπειρος, όμως πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά κλασικός στράικερ δεν είναι, ενώ ο Ρούνεϊ είχε προβλήματα τραυματισμών, δεν είναι σε καλή κατάσταση και επίσης δεν θεωρείται κλασικός στράικερ. Ο Ντεπάι είναι ένα εξτρέμ που σκοράρει, αλλά έμεινε στο καλό του ξεκίνημα και έχει χάσει και την θέση του στην 11άδα.

Αν ο Λουί φαν Χάαλ είχε κρατήσει τον Χαβιέρ Ερνάντες ίσως τώρα να μην ήταν σε τόσο άσχημη θέση, ίσως να μην είχε αποκλειστεί από το Champions League. Αυτά δεν τα μάθουμε ποτέ, όμως οι επιδώσεις του 27άχρονου επιθετικού κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για τον Ολλανδό, ο οποίος είναι κοντά στην απόλυση.

Τα 19 γκολ του "Τσιτσαρίτο"...

Ίνγκολστατ - Λεβερκούζεν 0-1

Ούντερχάχινγκ - Λεβερκούζεν 1-3

Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ 5-0 (3)

Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα 1-1

Χέρτα - Λεβερκούζεν 2-1

Φρανκφούρτη - Λεβερκούζεν 1-3 (2)

Λεβερκούζεν - Κολωνία 1-2

Ρόμα - Λεβερκούζεν 3-2

Βόλφσμπουργκ - Λεβερκούζεν 2-1

Βικτόρια Κολωνίας - Λεβερκούζεν 0-6 (2)

Λεβερκούζεν - Στουτγκάρδη 4-3

Λεβερκούζεν - Ρόμα 4-4 (2)

Λεβερκούζεν - Μάιντς 1-0

Λεβερκούζεν - ΜΠΑΤΕ 4-1

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ