ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τέβες "σκότωσε" τη Ρίβερ στο "Μονουμεντάλ"

Ο Τέβες "σκότωσε" τη Ρίβερ στο "Μονουμεντάλ"

Με τον Κάρλος Τέβες να σημειώνει δύο γκολ, η Μπόκα Τζούνιορς συνέχισε την παράδοση που τη θέλει αήττητη από το 2010 στο πρωτάθλημα μέσα στο "Μονουμεντάλ", επικρατώντας με 4-2 της Ρίβερ Πλέιτ.

Τα δύο πρώτα γκολ του Κάρλος Τέβες κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ μετά από την επιστροφή του στην Μπόκα Τζούνιορς έκαναν την... ανατροπή της ανατροπής και έδωσαν στους φιλοξενούμενους τη νίκη με 4-2 στο... αγαπημένο τους "Μονουμεντάλ" για τη 13η αγωνιστική του Torneo de la Independencia.

Οι "εκατομμυριούχοι" έψαχναν την πρώτη νίκη μετά από πέντε ντέρμπι από το 2010, ωστόσο η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο περιορίστηκε στην 87η ήττα σε 242 superclásico, με την Μπόκα να πατάει κορυφή στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι είχε εκπληκτικό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 14' ο Ουάλτερ Μπόου άνοιξε το σκορ για την Μπόκα, μετά από υποδειγματική κάθετη μπαλιά του Κάρλος Τέβες.

Οι δύο πιο προωθημένοι παίκτες των φιλοξενουμένων είχαν από μία πολύ καλή στιγμή στα επόμενα λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να την αξιοποιήσουν, με συνέπεια να τιμωρηθούν.

Ο Σεμπαστιάν Ντριουσί με βολέ σε κακό διώξιμο της άμυνας ισοφάρισε στο 34ο λεπτό, ενώ έξι λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του παρτενέρ του, Λούκας Αλάριο, να κάνει το 2-1 με κεφαλιά.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι ξέφρενος και στο 2ο ημίχρονο, με τη Ρίβερ να μπαίνει δυνατά και να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Αλάριο και Γκονσάλο Μαρτίνες.

Η απάντηση για ακόμα μία φορά ήταν γκολ αντιπάλου, το πρώτο του Κάρλο Τέβες σε ντέρμπι μετά από την επιστροφή του στην Μπόκα και μετά από λάθος του Αουγκούστο Μπατάγια στο 62ο λεπτό.

Ο εκνευρισμός από τα δυνατά μαρκαρίσματα και οι αλλαγές δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες, ωστόσο η ποιότητα του Τέβες φάνηκε στη φάση του 80ού λεπτού, όταν η μπάλα του στρώθηκε στο δεξί πόδι κι αυτός με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έκανε το 3-2.

Ο Λουίς Ολιβέιρα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και στη συνέχεια της φάσης, ο Ρικάρντο Σεντουριόν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπόκα, που τη φέρνει στην πρώτη θέση, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του αγώνα της Εστουδιάντες με τη Σαν Μαρτίν.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ: Μπατάγια, Μορέιρα, Μαϊδάνα, Μίνα, Ολιβέρα, Φερνάντες, Ρόνσιο, Ντ' Αλεσάντρο (60' Ρόσι), Μαρτίνες (67' Μόρα), Ντιούσι (75' Αλμέιδα), Αλάριο

ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Βέρνερ, Περούτσι, Βερχίνι, Ινσαουράλντε, Φάμπρα, Π. Πέρες (83' Σ. Πέρες), Γκάγκο, Μπεντανκούρ, Τέβες, Παβόν (85' Παβόν), Μπόου (67' Σεντουριόν)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ