ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Ο Ρούνεϊ θα κάνει την Έβερτον πιο δυνατή"

"Ο Ρούνεϊ θα κάνει την Έβερτον πιο δυνατή"

Ο Ρούνεϊ επέλεξε να μην πάει στην Κίνα και να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά για πολλούς το πιθανότερο σενάριο είναι το καλοκαίρι να επιστέψει στην Έβερτον! Ο Κούμαν είναι ξεκάθαρο πως τον θέλει

Ο Ρόναλντ Κούμαν άνοιξε την πόρτα της επιστροφής του Γουέιν Ρούνεϊ στην Έβερτον με τις δηλώσεις του για τον διεθνή Άγγλο στράικερ σε συνέντευξή του στο Sky Sports.

O 31άχρονος επιθετικός πρόσφατα απέρριψε σπουδαία πρόταση για να αγωνιστεί στην Κίνα, αλλά το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Εκτιμώ πως ο Γουέιν Ρούνεϊ ακόμη παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Νομίζω πως πήρε την σωστή απόφαση να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στην Premier League, καθώς έχει ακόμη δύο-τρία χρόνια για να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο", τόνισε ο Ολλανδός.

Για πολλούς είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι ο Ρούνεϊ να επιστρέψει στην Έβερτον, από την οποία το 2004 τον είχε αποκτήσει η ομάδα του Μάντσεστερ όταν ήταν 18 ετών.

Όταν ρωτήθηκε για αυτό σενάριο ο Κούμαν, ανέφερε: "Δεν ξέρω τι γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά κατά την άποψή μου είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να κάνουν την Έβερτον ακόμη πιο δυνατή".

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο, κυρίως αν υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα είναι δύσκολο να συνεχίσει στην ομάδα, καθώς πρέπει να αυξηθεί και ο χρόνος συμμετοχής του Ράσφορντ.

"Ο Ρούνεϊ θα κάνει την Έβερτον πιο δυνατή"
ANTHONY MCARDLE
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ