ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ροναλντίνιο, η Αγκόλα και ο προαγωγός!

Ο Ροναλντίνιο, η Αγκόλα και ο προαγωγός!

Η Κάμπουσκορπ από την Αγκόλα θέλει να φέρει τον Ροναλντίνιο στην Αφρική, ωστόσο ο βραζιλιάνικος Τύπος εγείρει ερωτήματα για τον ιδιοκτήτη της και τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Ροναλντίνο μπορεί να ανήκει στην Κερέταρο αλλά η παραμονή του στο Μεξικό δεν αναμένεται να είναι μακρά ειδικά μετά τα τελευταία παραπτώματά του, με την Αφρική και την πορτογαλόφωνη χώρα αυτής, Αγκόλα, να φαντάζει ένας από τους πιθανούς προορισμούς του.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας αυτής, Κάμπουσκορπ, Μπέντο Κανγκάμπα, είναι στη Βραζιλία για να εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τον αδερφό και μάνατζερ του "Ρόνι", Ρομπέρτο Ασίς.

Μάλιστα είναι ο Κανγκάμπα είναι λάτρης του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και είναι ο ίδιος που έντυσε στα χρώματα της αγκολέζικης ομάδας, τον Ριβάλντο, το 2012.

Ο βραζιλιάνικος Τύπος όμως εγείρει ερωτήματα καθώς ο ιδιοκτήτης της Κάμπουσκορπ κατηγορείται ως εγκέφαλος κυκλώματος πορνείας που φέρνει Βραζιλιάνες στην αφρικανική χώρα. Είναι επίσης ταξίαρχος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας και επίσης ένας από τους πιο ισχυρούς οικονομικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ