ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρομπίνιο στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Ο Ρομπίνιο στην Ατλέτικο Μινέιρο!

Ο Ρομπίνιο δεν θέλησε να επιστρέψει για τρίτη φορά στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, τη Σάντος, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ατλέτικο Μινέιρο.

Ούτε Σάντος, ούτε Σιόν. Ο Ρομπίνιο απέρριψε την πρόταση της Σάντος για να επιστρέψει για τρίτη φορά στο σύλλογο που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα όπως και αυτή της Σιόν που τον "πολιόρκησε" τις τελευταίες εβδομάδες και τελικά είπε το "ναι" σε εκείνη που του κατέθεσε η Ατλέτικο Μινέιρο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο βραζιλιάνικος σύλλογος (αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ατλέτικο Ντάνιελ Νεπομούτσενο) μέσω Twitter, ήρθε σε συμφωνία με τον 32χρονο, ο οποίος επιστρέφει στα πάτρια εδάφη μετά την εμπειρία του στην Κίνα με τη φανέλα της Guangzhou Evergrande.

Brazil's Robinho celebrates after scoring the opening goal during a Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Ester Roa Rebolledo Stadium in Concepcion, Chile, Saturday, June 27, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Robinho celebrates after scoring the opening goal during a Copa America quarterfinal soccer match against Paraguay at the Ester Roa Rebolledo Stadium in Concepcion, Chile, Saturday, June 27, 2015. (AP Photo/Silvia Izquierdo) ASSOCIATED PRESS

Σημειώνεται πως ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός έχει αγωνιστεί κατά σειρά σε Σάντος, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Σάντος (2η φορά), Μίλαν, Σάντος (3η φορά) και Guangzhou Evergrande, ενώ είναι πολύ πιθανό να κλείσει πλέον την καριέρα του με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε.

Το "τιτίβισμα" για Ρομπίνιο από Ατλέτικο Μινέιρο και τον πρόεδρό της:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ