ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έβαλε τον εαυτό του στην ιδανική ενδεκάδα!

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έβαλε τον εαυτό του στην ιδανική ενδεκάδα!

Ο Ρομπέρτο Κάρλος επέλεξε την ιδανική 11άδα για εκείνον στην οποία οκτώ παίκτες έχουν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ συμπεριέλαβε στους "εκλεκτούς" και τον... εαυτό του! Δείτε τις επιλογές του.

Έχοντας κατακτήσει Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1998, 2000, 2002) και Παγκόσμιο Κύπελλο (2002) με την εθνική Βραζιλίας, ο Ρομπέρτο Κάρλος μπορεί να θεωρήσει τον εαυτό του ως έναν από τους "τυχερούς" που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με "μεγάλα" ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ονόματα ουσιαστικά εφάμιλλα της δικής του κλάσης, με τον Βραζιλιάνο να θεωρείται από πολλούς συναδέλφους του ως το καλύτερο αριστερό μπακ που έχει εμφανιστεί τις τελευταίες δεκαετίες στα γήπεδα του κόσμου.

Το ίδιο πάντως πιστεύει και εκείνος καθώς στην ιδανική ποδοσφαιρική ενδεκάδα που επέλεξε, φρόντισε να χωρέσει και τον εαυτό του (για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ) δικαιολογώντας την απόφαση αυτή λέγοντας:

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έβαλε τον εαυτό του στην ιδανική ενδεκάδα!
© POPPERFOTO/GETTY IMAGES

"Έπρεπε να διαλέξω τον εαυτό μου, οι επιθετικογενείς παίκτες χρειάζονται κάποιον ανταγωνισμό όταν έχουν να αναλάβουν την εκτέλεση φάουλ".

Πέρα από τον εαυτό του, ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής άσος επέλεξε τρεις συμπατριώτες του ενώ όλη σχεδόν η ενδεκάδα αποτελείται από παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης της οποίας ήταν βασικό μέλος για πολλά χρόνια.

Η ιδανική 11άδα του Ρομπέρτο Κάρλος και η διάταξή της στο γήπεδο:

Τερματοφύλακας: Ίκερ Κασίγιας

Αμυντικοί: Καφού, Πάολο Μαλντίνι, Φάμπιο Καναβάρο, Ρομπέρτο Κάρλος

Μέσοι: Κλάρενς Ζέεντορφ, Κλοντ Μακελελέ, Ζινεντίν Ζιντάν

Επιθετικοί: Ροναλντίνιο, Λουίς Φίγκο, Ρονάλντο

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έβαλε τον εαυτό του στην ιδανική ενδεκάδα!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ