ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρέινα και οι άλλοι οκτώ

Ο Ρέινα και οι άλλοι οκτώ
© REUTERS

Ο Πέπε Ρέινα έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και μπήκε στο κλειστό κλαμπ των εννέα παικτών που έχουν παίξει στα τέσσερα τοπ ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μπορεί να μην βρέθηκε ποτέ στην ελίτ των τερματοφυλάκων, εντούτοις έχει κάνει αξιόλογη καριέρα, έχει αγωνιστεί σε κορυφαία κλαμπ και στα τέσσερα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Μάλιστα, βρίσκεται σε ένα κλειστό κλαμπ εννέα παικτών που έχουν αγωνιστεί στις τέσσερις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης. Ο λόγος για τον Πέπε Ρέινα, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στα γκολπόστ της Μπάγερν Μονάχου στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης και έγραψε ιστορία.

Ο Ισπανός γκολκίπερ και μόλις άλλοι οκτώ παίκτες έχουν εμπειρία από την Πριμέρα Ντιβισιόν, την Πρέμιερ Λιγκ, το Καμπιονάτο και την Μπουντεσλίγκα.

Οι Στέφαν Βαρτς και Αλεξάντερ Μάνινγκερ έπαιξαν σε τρία πρωταθλήματα, βρέθηκαν σε συλλόγους του τέταρτου, αλλά δεν έκαναν ποτέ ντεμπούτο. Ο πρώτος στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο δεύτερος στην Εσπανιόλ, επομένως δεν υπολογίζονται στην σχετική λίστα.

Οι Ρουμάνοι, Φλορίν Ραντουτσόγιου και Γκεόργκι Χάτζι, οι Πορτογάλοι, Αμπέλ Ξαβιέ και Μανίς, οι Δανοί, Γιον Νταλ Τόμασον και Κρίστιαν Πόουλσεν, ο Καμερουνέζος, Πιέρ Γουόμε, ο Νιγηριανός, Ομπαφέμι Μάρτινς και πλέον στη λίστα ανήκει και ο Πέπε Ρέινα.

Ιδού η σχετική λίστα:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ