ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπατιστούτα τα έβαζε, ο Ιγκουαΐν τα έχανε!

Ο Μπατιστούτα τα έβαζε, ο Ιγκουαΐν τα έχανε!

Δείτε βίντεο που φτιάχτηκε με τρία πανομοιότυπες φάσεις, όπου στις μεν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα κατάφερε να σκοράρει και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν κατάφερε να αστοχήσει.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν πολλάκις έχει ακούσει επικριτικά σχόλια από τους φιλάθλους της Αργεντινής και κυρίως αυτό που του καταλογίζουν, είναι πως δεν μπορεί να σηκώσει την φανέλα της χώρας του και γι' αυτό αδυνατεί να σκοράρει σε φάσεις που με τον εκάστοτε σύλλογό του δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.

Σε συλλογικό επίπεδο πυροβολεί κατά ριπάς και με την εθνική του χάνει τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Κάποιες, δε, θεωρούνται ασυγχώρητες όπως αυτές στον τελικό του Μουντιάλ με αντίπαλο την Αργεντινή και εκείνη με την Χιλή στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα. Και τα δυο τρόπαια χάθηκαν για την Αργεντινή.

Έτσι, λοιπόν, φτιάχτηκε ένα βίντεο που δείχνει τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα να σκοράρει σε ίδιες φάσεις που ο Ιγκουαΐν αστόχησε. Θα αναρωτηθεί βέβαια κάποιος ότι μετράει και η σημασία του αγώνα, η βαρύτητά του και πολλά άλλα, όμως τυγχάνει να είναι φάσεις copy-paste και Μπάτι-γκολ σκόραρε, ενώ ο νυν φορ της Γιουβέντους όχι...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ