ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαντσίνι αντί-Λουτσέσκου στη Ζενίτ

Inter Milan's manager Roberto Mancini looks on prior to a pre-season friendly soccer match against Galatasaray at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. (AP Photo)
Inter Milan's manager Roberto Mancini looks on prior to a pre-season friendly soccer match against Galatasaray at Turk Telekom Arena in Istanbul, Sunday, Aug. 2, 2015. (AP Photo) AP

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να αντικαταστήσει τον Μίρτσεα Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία της Ζενίτ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Την Κυριακή (28/5) η Ζενίτ ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ρουμάνου προπονητή, Μίρτσεα Λουτσέσκου, από την τεχνική ηγεσία της ύστερα από την τρίτη θέση που κατέλαβε η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στο πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, έχει κλείσει ήδη τον αντικαταστάτη του. Αυτός, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, είναι ο Ιταλός πρώην προπονητής των Φιορεντίνα, Λάτσιο, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι και Γαλατάσαράι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι ετήσιες απολαβές του 53χρονου τεχνικού θα κυμαίνονται στα 5.000.000 - 6.000.000 ευρώ. Βοηθός του θα είναι, όπως σε όλες τις ομάδες, ο Φάουστο Σαλσάνο.

Ο Μαντσίνι έχει κατακτήσει ένα Coppa Italia με τη Φιορεντίνα, ένα με τη Λάτσιο, δύο με την Ίντερ, τρία πρωταθλήματα και δύο ιταλικά Super Cup με τους "νερατζούρι", ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι κι ένα Κύπελλο Τουρκίας με τη Γαλατάσαράι.

Photo credits: AP Photo/Felice Calabro

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ