ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκατούζο στηρίζει Μπερλουσκόνι και αποθεώνει Μέσι

Ο Γκατούζο στηρίζει Μπερλουσκόνι και αποθεώνει Μέσι

Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως ο Μπερλουσκόνι επένδυσε για 28 χρόνια και πως αυτό που μετράει τώρα είναι να πέσει σε καλά χέρια η Μίλαν. Τι είπε για Μέσι αλλά και το δικό του μέλλον στους πάγκους.

"Η οικογένεια Μπερλουσκόνι για 28 χρόνια επένδυε πάντα στη Μίλαν, μπορεί να υπάρξει μία αρνητική περίοδος που κρατάει εδώ και τρία χρόνια. Τα έχει περάσει και η Γιουβέντους.

Ο Μπερλουσκόνι είναι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Υπήρχε μία αρχή και θα υπάρξει ένα τέλος. Το σημαντικό είναι η Μίλαν να περάσει σε καλά χέρια που θα έχουν διάθεση να την επαναφέρουν σε υψηλό επίπεδο.

Καλύτερα πάντως να υπάρχει ένας που θα αποφασίζει και όχι περισσότεροι. Όταν έπαιζα εγώ στη Μίλαν, έκανε κουμάντο ο πρόεδρος Μπερλουσκόνι και μετά οι ευθύνες ανήκαν αποκλειστικά στον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Όταν γινόντουσαν λάθη, ένας μόνο είχε την ευθύνη. Τώρα δεν είναι έτσι τα πράγματα", τόνισε στην ιστοσελίδα "MilanNews.it" ο παλαίμαχος άσος των "ροσονέρι", ο οποίος κατόπιν απάντησε σε σενάρια που τον θέλουν είτε να αναλαμβάνει διοικητικό πόστο στη Μίλαν ή να βρεθεί στην άκρη του πάγκου της.

"Δεν θέλω να κάνω τον παράγοντα, ξεκίνησα μία διαδρομή ως προπονητής, έχω το επιτελείο μου και θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεκίνησα.

Ο Γκατούζο στηρίζει Μπερλουσκόνι και αποθεώνει Μέσι

Πρέπει ακόμα να μάθω πολλά, θα πρέπει να δουλεύω καθημερινά στο γήπεδο. Σίγουρα η επιθυμία να επιστρέψω στη Μίλαν ως προπονητής είναι προτεραιότητα για μένα".

Φυσικά ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Λιονέλ Μέσι ο οποίος έδωσε μία μαγική ποδοσφαική παράσταση κόντρα στη Μπάγερν το βράδυ της Τετάρτης αλλά και στη Γιουβέντους που νίκησε τη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League την Τρίτη.

"Είναι πολύ δύσκολο να σταματήσεις έναν τέτοιο παίκτη. Φαντάζει ως ένας παίκτης από Playstation. Πέρα από τα γκολ, κατάφερνει να δημιουργεί πάντα αριθμητικό πλεονέκτημα για την ομάδα του.

Η Γιουβέντους αποτελεί υπερηφάνεια για το ιταλικό ποδόσφαιρο όπως και οι Νάπολι και Φιορεντίνα. Έκανε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τη Ρεάλ, δεν έχει τελειώσει τίποτα καθώς στη Μαδρίτη δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, όμως πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για το ποδόσφαιρό μας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ