ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο γιος του Τιοτέ αποχαιρετά τον αδικοχαμένο πατέρα του

Newcastle United's Cheik Tiote, right, vies for the ball with Tottenham Hotspur's Jake Livermore, left, during their English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Oct. 16, 2011. (AP Photo/Scott Heppell)
Newcastle United's Cheik Tiote, right, vies for the ball with Tottenham Hotspur's Jake Livermore, left, during their English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Oct. 16, 2011. (AP Photo/Scott Heppell) ASSOCIATED PRESS

Ο τρίχρονος γιος του εκλιπόντος, Σεΐκ Τιοτέ, συγκλονίζει με τη φωτογραφία με την οποία αποχαιρετά τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Η κατάθεση ψυχής του βοηθού τεχνικού της Beijing Enterprises για την τραγική στιγμή. (photo)

Συγκλονισμένη παραμένει η φίλαθλη (κι όχι μόνο) κοινή γνώμη από τον αιφνίδιο χαμό του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή, Σεΐκ Τιοτέ, σε ηλικία μόλις 30 ετών.

Ο γιος του εκλιπόντος συγκλονίζει με τη φωτογραφία με την οποία αποχαιρετά τον πατέρα του. Σε ηλικία μόλις τριών ετών, ο Ραφαέλ φορά μια φανέλα της Νιούκαστλ (πρώην ομάδα του Τιοτέ) με το μήνυμα στη φανέλα "RIP Daddy".

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media, ενώ η μητέρα του Ραφαέλ, Νίκι, έγραψε στο Twitter: "Έχασα την αγάπη της ζωής μου. Αναπαύσου εν ειρήνη Σέικι. Τι μπορώ να πω στον γιο μας, Σέικι; #RIPTiote".

Ο γιος του Τιοτέ αποχαιρετά τον αδικοχαμένο πατέρα του
© @DIAMINI98/TWITTER

Την ίδια ώρα ο βοηθός προπονητής της Beijing Enterprises, Πάμπλο Φράνκο, εξιστόρησε τον τρόπο με τον οποίον έζησε την τραγική στιγμή της κατάρρευσης του Ιβοριανού στη διάρκεια της προπόνησης.

"Ήταν δύσκολο. Είσαι εκεί και κάνεις προπόνηση μαζί του και ένα δευτερόλεπτο αργότερα είναι νεκρός. Είναι κάτι αδιανόητο. Είχαμε κάνει ένα πολύ ξεμούδιασμα, αλλά δεν ήταν ίδιος όπως τις προηγούμενες εβδομάδες.

Ο Σεϊκ λιποθύμησε. Οι συμπαίκτες του άρχισαν να κλαίνε, οι γιατροί έσπευσαν αμέσως, αλλά ο Σεΐκ ανέκαμψε από μόνος του και σηκώθηκε. Όμως σε μία στιγμή έπεσε πάλι στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να πει τίποτα. Επιχειρήθηκε ανάνηψη με κάθε τρόπο για να σωθεί η ζωή του, αλλά δεν τα καταφέραμε", υποστήριξε ο Φράνκο.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ