ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Ερυθρός Αστέρας προσφέρει "βασιλικό" συμβόλαιο στον Μιλόγεβιτς

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, οι διοικούντες τον Ερυθρό Αστέρα προσφέρουν "βασιλικό" συμβόλαιο στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα και μετά το τέλος της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχώρησε απ' τον Πανιώνιο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Η σεζόν κυλάει ιδανικά για τον Σέρβο τεχνικό, αφού οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες τη σερβική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι απ' την παρουσία του και έχουν θέσει ως στόχο να τον διατηρήσουν στην άκρη του πάγκου και τη νέα σεζόν. Παρ' όλα αυτά, προς το παρόν, ο Μιλόγεβιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το καλοκαίρι, ενώ οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες της ομάδας.

Γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας " zurnal.rs", οι άνθρωποι της σερβικής ομάδας ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα "βασιλικό" συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 480.000 ευρώ ετησίως. Ένα σημαντικό ποσό για τα δεδομένα του σερβικού πρωταθλήματος, το οποίο θα τον μετατρέψει στον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή της Λίγκας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ